dyfashion.ro

Paltonul Top Secret SPZ0340 Red

Paltonul Top Secret SPZ0340 Red1
In aceasta toamna ultimele tendinte aduc in prim plan nostalgiile copilariei, mentinand ca piese clasice o serie de items care incing imaginatia in acest sezon. Iata un model de palton pe care ar trebui sa il ai in garderoba in aceasta toamna:

Paltonul Top Secret SPZ0340

Avand in vedere ca in sezonul rece una dintre cele mai iubite piese este paltonul, in aceasta toamna ai la dispozitie zeci de modele din care sa alegi. Eu mi-am ales deja doua modele preferate, care imi aduc aminte de garderoba mamei si chiar de cea a bunicii. Paltonul Top Secret SPZ0340 Red este genul de model pe care l-a purtat mama prin anii `90. Erau la moda taieturile simple, influentele puternic masculine si reverele proeminente. Culoarea rosu intens este cea care redefineste piesa si o transforma intr-una irezistibila! Daca mai adaugai o palarie retro si o fusta pana cu crapatura pe picior, outfitul devenea deja scandalos de fashionable.

Paltonul Top Secret SPZ0340 Red2Paltonul Top Secret SPZ0340 Red3

Un alt model de palton este cel cambrat pe talie, care l-am vazut in poze purtat de catre strabunica mea la rochii cu volum in partea inferioara si corset in partea superioara. Nimic nu puncteaza mai bine silueta decat un palton strans pe talie cu croi tip clos. Deliciul modelului este ca poti alege intre o sumedenie de culori si modele cu aplicatii din broderie sau dantela, pe care le poti gasi acum pe StarShinerS. Un palton ce a supravietuit timpului si care emana feminitate la cel mai inalt nivel!

COLECTIE-DE-PALTOANE-ELEGANTE-1COLECTIE-DE-PALTOANE-ELEGANTE-2

VEZI ULTIMA COLECTIE DE PALTOANE ELEGANTE PENTRU FEMEI CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/eleganta-nostalgica-iata-3-piese-pe-care-trebuie-sa-le-ai-in-garderoba-in-aceasta-toamna/