dyfashion.ro

Pantofi Top Secret S022472 Grey

botine-din-piele-intoarsa-top-secret-s022472-grey-1
Incurajam sa porti piesele vestimentare din magazinul StarShinerS cu perechea potrivita de incaltaminte. Am ales pentru tine parteneri care produc incaltaminte din piele 100% naturala sau din alte materiale de calitate superioara. Iti recomandam o gama de incaltaminte care ofera: cizme, pantofi dar si sandale potrivite oricarui sezon.

 Botine din piele intoarsa Top Secret S022472 Grey


Desi de cele mai multe ori asociem imaginea unei balerine cu un look glam, extravagant, de-a dreptul nepamantesc, tinuta pe care ti-o propun astazi se incadreaza in stilul smart-casual. Piesele sunt fermecatoare, pline de eleganta, insa materialele si mix & match-ul incadreaza look-ul in categoria tinutelor pentru care poti opta la birou, la o intalnire cu prietenele, la o cina de weekend cu persoana iubita sau chiar la o plimbare pe strazile Parisului!

In materie de pantofi, iti propun o pereche de botine din piele intoarsa. Am ales nuanta de gri pentru a se asorta cu puloverul de dama prezentat anterior. Astfel vei avea parte de un look light, neincarcat.

botine-din-piele-intoarsa-top-secret-s022472-grey-2botine-din-piele-intoarsa-top-secret-s022472-grey-3botine-din-piele-intoarsa-top-secret-s022472-grey-4 
Vezi colectia completa de incaltaminte la moda pentru femei, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-3-piese-fluide-pentru-un-look-de-balerina-urbana/