dyfashion.ro

Parfumuri Burberry pentru barbati

parfum-burberry-pentru-barbati-1

Apa de toaleta Burberry For men 100 ml pentru barbati • Burberry

Burberry for Men este un parfum aromat-lemnos, destinat barbatului modern care tine la traditii. Esenta prezinta gentlemanul britanic contemporan, care iubeste hainele elegante si originalitatea vietii Londrei si simtul sau special si rafinat. Compozitie:Note de varf: cimbru, lavanda, menta, bergamota;Note de mijloc: muschi, Limette, geranium, cedru, lavanda, iasomie, lichen, mosc, lemn de santal;Note de baza: tonka, chihlimbar, vanilie.




parfum-burberry-pentru-barbati-2

Apa de toaleta Brit New Year Edition 100 ml pentru barbati • Burberry

Burberry Brit New Year Edition de la Burberry este un parfum cu o tenta Orientala. Parfumul a fost lansat in 2010. Note de varf: Nucsoara, Portocale, frunze de dafin;Note de mijloc: Trandafir, pin, cedru;Note de baza: tamaie, tonka.



PARFUMURI BURBERRY BARBATI OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI

parfum-burberry-pentru-barbati-3

Apa de toaleta The Beat 50 ml pentru barbati • Burberry

Burberry The Beat Men este un parfum plin de energie ce intruchipeaza perfect esenta masculinitatii. Un parfum creat pentru persoanele ce respecta traditiile, dar in acelasi timp este atras de lucrurile moderne si nu se teme de noi provocari.The Beat Men incepe prin note de citrice ce se completeaza perfect cu esente de violete, apoi aroma se transforma datorita tonurilor picante si se inchide prin acorduri de piper negru, cedru si vetvier. Burberry The Beat Men poate fi folosit in orice moment.Burberry The Beat Men este un parfum elegant ce iti va sublinia personalitate printr-o aroma unica si deosebita!Compozitia:Note varf: citrice, violeta;Note de mijloc: piper;Note baza: cedru, vetiver.



parfum-burberry-pentru-barbati-4

Apa de toaleta Touch 50 ml pentru barbati • Burberry

Parfumul Burberry Touch este un parfum lemnos-floral pentru barbati, lansat in anul 2000. Creatorul acestuia este Jean-Pierre Bethouart.Compozitia:Note de varf: mandarina, violeta, piper;Note de mijloc: boabe de fasole, mosc, iarba, tonka;Note de baza: stejar, cedru.






parfum-burberry-pentru-barbati-5

Apa de toaleta London 50 ml pentru barbati • Burberry

Burberry London Man a fost creat in acelasi an cu perechea sa, London Woman. Un parfum oriental-condimentat ce incepe cu miros de lavanda si scortisoara, inima este formata din mimoze si acord de piele, iar la final se gaseste patrunzatorul tutun, lemn de guaiac si muschi de stejar.Creatorul acestui parfum este Antoine Maisondieu.Compozitie:Note de varf: bergamota, lavanda, scortisoara;Note de mijloc: mimoza, piele;Note de baza: Commiphora opoponax, muschi, lemn de guaiac, tabac.




parfum-burberry-pentru-barbati-6

Apa de toaleta Weekend 100 ml pentru barbati • Burberry

Burberry Weekend for Men este un parfum citric. Are un caracter relaxat si casual, destinat weekend-urilor. Este alegerea perfecta pentru barbatii moderni, care stiu cum sa iasa in evidenta. Compozitie:Note de varf: bergamota, lamaie, ananas, mandarina, pepene galben, grapefruit;Note de mijloc: muschi, miere, iedera;Note de baza: miere, lemn de santal, mosc, ambra.





parfum-burberry-pentru-barbati-7

Apa de toaleta Brit Rhythm 50 ml pentru barbati • Burberry

Brit Rythm de la Burberry este un parfum ce pastreaza traditia colectiilor Burberry, dar in acelasi timp este modern!Note varf: verbena, busuioc, cardamom, ienupar;Note de mijloc: patchouli, Styrax, piele;Note baza: cedru, tamaie, boabe de Tonka.




PARFUMURI BURBERRY BARBATI OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI


parfum-burberry-pentru-barbati-8

Apa de toaleta Brit Splash 100 ml pentru barbati • Burberry

Burberry ia nastere in 1856, cand Thomas Burberry isi deschide magazinul in Hampshire, England. Burberry este unul dintre cele mai importante branduri britanice. Thomas Burberry ajunge insa cunoscut dupa o perioada de 70 de ani de activitate in domeniu. In ultimii 50 de ani, brandul Burberry cu emblema sa tipica, devine furnizorul personal al Majestatii Sale Regina Elisabeta II. In 1989 Printului Charles de Wales opteaza de asemenea pentru aceasta companie, devenind o confirmarea desavarsita a valorii brandului. Parfumurile Burberry au ceva nobil iar modalitatea de impachetare este asemanatoare unui kilt scotian. Unul dintre cele mai populare coletii Burberry este cea cu titlul Burberry Brit.Compozitie:Note de varf: pepene galben, rozmarin, galbanum;Note de mijloc: violeta, tonuri acvatice, ciclama;Note de baza: mosc, muschi, vetiver.