dyfashion.ro

Parfumuri Bvlgari pentru femei

parfum-bvlgari-pentru-femei-1

Apa de toaleta Omnia Amethyste 40 ml pentru femei • Bvlgari

Bvlgari Omnia Amethyste este un parfum cu note florale, potrivit femeilor de toate varstele, si are ca sursa de inspiratie delicatetea si unicitatea pietrele pretioase din care erau realizate bijuteriile pentru regi si regine. Bvlgari Omnia Amethyste poate fi folosit in orice moment al zilei, dar va completa perfect o tinuta de seara, intr-o noapte calduroasa de vara.Compozitie:Note de varf: grapefruit;Note de mijloc: trandafir, iris;Note de baza: heliotrop, lemn.




parfum-bvlgari-pentru-femei-2

Apa de toaleta Omnia Coral 40 ml pentru femei • Bvlgari

Bvlgari Omnia Coral este o aroma incantatoare floral-fructata pentru femei.Note senzuale de fructe de padure si bergamota de goja lasa o urma foarte atragatoare si seducatoare. Pe urma, se deschid acorduri fine florale de hibiscus, crini foarte exotici, insotite de aromele de rodie. La baza, vei descoperi note seducatoare de mosc cu cedru catifelat. Integral, parfumul te va incanta, cu un rafinament deosebit, care-ti va tine companie deosebit de mult timp. Compozitia unica de flori, fructe si ingrediente rare, se va face simtita in fiecare moment din timpul tau pretios. Compozitie:Note de varf: bergamota;Note de mijloc: hibiscus, rodie, nufar;Note de baza: cedru, mosc.

PARFUMURI BVULGARI FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI
 
parfum-bvlgari-pentru-femei-3

Apa de parfum Pour Femme 50 ml pentru femei • Bvlgari

Bvlgari Pour Femme este un parfum conceput pentru a aduce un tribut feminitatii. Olfactiv este un buchet floral lemnos, cu note subtile de trandafir si violeta. Poarta-l cand te simti frumoasa, feminina, rasfatata. Cumpara-l daca vrei un parfum care reflecta tot rafinamentul si bunul gust specific casei Bvlgari. Compozitie:Note de varf: bergamota, lemn, portocala, Ylang-Ylang;Note de mijloc: iasomie, violeta, mimoza, trandafir;Note de baza: iris, mosc, vetiver. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!



parfum-bvlgari-pentru-femei-4

Apa de parfum Jasmin Noir 100 ml pentru femei • Bvlgari

Bvlgari Jasmin Noir- lansat în 2008 -este un parfum floral-lemnos special conceput pentru femeile mature, elegante, inconjurate de lux si senzualitate. Acest miros ce iti incanta simturile, se simte pe piele foarte cald si dulce, dar nu sufocant.Note varf: tonuri verzi, gardenie;Note de mijloc: iasomie, migdale;Note baza: lemn, lemn dulce.




parfum-bvlgari-pentru-femei-5

Apa de toaleta Omnia Indian Garnet 65 ml pentru femei • Bvlgari

Omnia Indian Garnet de Bvlgari este un parfum oriental floral de dama.A fost lansat in 2014.Creatorul acestui parfum este Alberto Morillas.Note de varf: sofran, mandarina, portocala;Note de mijloc: osmanthus, tuberoza;Note de baza: tonuri lemnoase, ambra.







parfum-bvlgari-pentru-femei-6

Apa de parfum Mon Jasmin Noir 50 ml pentru femei • Bvlgari

Jasmin Noir Mon este o noua versiune a parfumului Bvlgari Jasmin Noir. Este un parfum floral, stralucitor si seducator. O esenta mistica si plina de romantism care ascunde sub o masca senzuala personalitatea purtatorului. Prezinta o combinatie inimitabila de iasomie si crini, invaluita intr-un amestec modern si proaspat de citrice cu accente de mosc si lemn de cedru. Compozitie:Note de varf: lacramioare, lamaie;Note de mijloc: iasomie;Note de baza: mosc, patchouli, nugat, cedru.


PARFUMURI BVULGARI FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI


parfum-bvlgari-pentru-femei-7

Apa de toaleta Aqva Divina 65 ml pentru femei • Bvlgari

O noua bijuterie nascuta din minunile marii Mediterane. Fermecata de frumusetea zeitei Venus, astazi Casa Bvlgari propune o noua versiune olfactiva a acestui arhetip a frumusetii. Precum un val indraznet de prospetime, bergamota explodeaza intr-o briza acvatica de note citrice, peste care ghimbirul isi arunca reflexiile, stralucind asemenea apei sub soare. Farmecul magnoliei umple inima parfumului. Aura sa straluceste sublim datorita gutuiei, care ofera o tonalitate luxurianta si fructata, ambra mangaie pielea ca un balsam delicios. Parfumul este un elixir al senzualitatii pure, cu tonurile lui lemnoase si senzuale.Compozitie:Note de varf: sare, bergamota, ghimbir;Note de mijloc: magnolie, gutuie;Note de baza: ceara de albine, chihlimbar, tonuri lemnoase



parfum-bvlgari-pentru-femei-8

Apa de toaleta Omnia Amethyste 65 ml pentru femei • Bvlgari

Acest produs a fost creat de renumitul parfumier Alberto Morillas. Parfumul cu note florale este potrivit femeilor de toate varstele si are ca sursa de inspiratie delicatetea si unicitatea pietrelor pretioase din care erau realizate bijuteriile pentru regi si regine. Bvlgari Omnia Amethyste poate fi folosit in orice moment al zilei, dar va completa perfect o tinuta de seara, intr-o noapte calduroasa de vara.Compozitie:Note varf: grapefruit;Note de mijloc: iris, trandafir;Note baza: heliotrop, lemn.