fashiondays.ro

Parfumuri Guess pentru femei

parfum-guess-pentru-femei-1

Apa de toaleta Double Dare 100 ml pentru femei • Guess

Guess Double Dare este o reinterpretare mai indrazneata a parfumului Dare din 2014. Parfumierul Marypierre Julien de Givaudan a creat in 2015 o esenta lemnoasa florala care surprinde energia vibranta a femeii Guess. "Pentru crearea Guess Double Dare am fost inspirat de iconica si faimoasa Marilyn Monroe, definitia stralucirii americane si a sex appeal-ului. Ea a capturat imaginatia fiecaruia cu frumusetea ei, stilul ei, spiritul ei jucaus si atitudinea ei indrazneata. Imaginea ei imaculata a fost mereu atent studiata; a petrecut ore in sir in fata oglinzii pentru perfectionarea persoanei ei. Am vrut sa captez toate aceste calitati, cu o atentie "indrazneata" pentru detalii, atunci cand am realizat acest nou parfum Guess.", marturiseste de Givaudan. Compozitie:Note de varf: capsuni, litchi si mandarina;Note de mijloc: lacramioare, frunza de violeta si iasomie;Note de baza: vetiver, ambra si vanilie.

PARFUMURI GUESS PENTRU FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI

parfum-guess-pentru-femei-2

 Apa de toaleta Seductive 50 ml pentru femei • Guess

Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir.Compozitie:Note de varf: bergamota zemoasa, coacaze acidulate, para. Note de mijloc: floare de portocal, iasomie, radacina de Iris Florentin;Note de baza: vanilie, rasina de Boswellia, uleiuri esentiale de ambra, mosc, vanilie si lemn de cedru. PRODUS DESIGILATProdusul este original dar prezinta mici defecte ale ambalajului. Se livreaza in cutia originala dar fara folia de ambalaj (tipla). Volumul recipientului are minim 95% continut. Mirosul parfumului este neafectat si va puteti bucura de aceeasi aroma la un pret mai avantajos!



parfum-guess-pentru-femei-3

Apa de parfum Guess by Marciano 100 ml pentru femei • Guess

Parfumul are o compozitie senzuala continand fructe zemoase, flori si o baza orientala. Guess By Marciano este un parfum fructat floral pentru femei.Acest parfum elegant este conceput pentru a fi purtat pe parcursul zilei sau la iesirile de seara.Compozitie:Note varf: Curacao, carambola, cardamom, grapefruit;Note de mijloc: bujor, iasomie, caprifoi;Note baza: mosc, vanilie, lemn.



PARFUMURI GUESS PENTRU FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI

 

parfum-guess-pentru-femei-4

Apa de parfum Guess 50 ml pentru femei • Guess

Guess By Guess, introdus pe piata parfumurilor in anul 2005, este un parfum floral-fructat pentru femei a carui compozitie poarta semnatura maestrului parfumier Maurice Roucel. Fierbinte, proaspat si sexy, acest parfum va va aseza in centrul atentiei de fiecare data cand il veti purta, reusind sa sublinieze intr-un mod unic feminitatea purtatoarei. Guess este un parfum dedicat femeilor romantice care adora sa se simta indragostite.Note de varf: frezie, bujor, magnolie;Note de mijloc: piersici, mandarine;Note de baza: cedru, chihlimbar, muschi, mosc.