dyfashion.ro

Parfumuri Versace pentru femei

parfum-versace-pentru-femei-1

Apa de parfum Versace woman 50 ml • Versace

Versace Woman este un parfum bogat, care reuseste intotdeauna sa ii surprinda pe cei din jurul tau. Tonurile seducatoare si fermecatoare de frunze proaspete si flori sunt insotite de iasomie albastra. Parfumul dezvolta o inima jucausa si senzuala, care ascunde arome dulci de zmeura si frunze delicate de lotus. Aceasta combinatie dezarmanta de parfumuri se incheie in tonuri exotice de lemn si chihlimbar. Acest parfum este creat pentru orice ocazie si este perfect pentru zi sau searaCompozitie:Note de varf: iasomie, frangipani;Note de mijloc: zmeura, lotus;Note de baza: chihlimbar, tonuri lemnoase.



parfum-versace-pentru-femei-2

Apa de toaleta Jeans Red 75 ml pentru femei • Versace

Red Jeans de la Versace este un parfum floral-fructat, descris ca fiind dulce si casual. Parfumul Red Jeans este conceput pentru femeile tinere care sunt creative, iubesc joaca, originalitatea si moda. Note de varf: frezie, gardenie, iasomie, lacramioare;Note de mjloc: Ylang-Ylang, vanilie, lemn de santalNote de baza: mosc.



PARFUMURI VERSACE PENTRU FEMEI, OFERTA COMPLETA CLICK AICI

parfum-versace-pentru-femei-3

Apa de parfum Pour Femme 50 ml pentru femei • Versace

Versace Pour Femme este un parfum elegant si seducator, cu un miros atemporal, ce ascunde adevarata esenta a feminitatii, care a fost intotdeauna transmisa din generatie in generatie. Un parfum ce combina farmecul valorilor traditionale cu intensitatea modernitatii.Versace Pour Femme este un parfum ce poate fi folosit pe intreaga durata a zilei. Indrazneste sa fii in centrul atentiei si experimenteaza o puternica aroma ce iti va evidentia feminitatea si senzualitatea cu parfumul Versace Pour Femme.Compozitie:Note de varf: wisteria, coacaz, liliac, roua, guave;Note de mijloc: orhidee, azalee, nufar, lotus, iasomie;Note de baza: cedru, casmir, mosc, vetiver, ambra.



parfum-versace-pentru-femei-4

Apa de toaleta Versense 50 ml pentru femei • Versace

Versace Versense este potrivit femeilor care iubesc aromele proaspete si senzuale. Lasati-va fermecata de personalitatea unica a parfumurilor Versace, a unui brand recunoscut in intreaga lume ca fiind simbolul elegantei si al luxului. Fiti la fel ca parfumul Versense: fermecatoare si de neuitat!Compozitie:Note de varf: bergamota, smochina indiana (fruct de cactus), mandarina;Note de mijloc: narcisa, cardamon, iasomie;Note de baza: cedru, maslin, lemn de santal, mosc.




parfum-versace-pentru-femei-5

Apa de toaleta Bright Crystal 50 ml pentru femei • Versace

Descris drept o aroma perfecta pentru serile calde de vara, Bright Crystal by Versace este replica mai delicata a celebrului Crystal Noir. Face parte din categoria parfumurilor floral-fructate, cu accente lemnoase, adresandu-se femeilor senzuale, dar delicate si feminine.Compozitie:Note de varf: yuzu, rodie, acorduri de gheata;Note de mijloc: magnolie, lotus, bujor;Note de baza: lemn, mosc, ambra.




parfum-versace-pentru-femei-6

Apa de parfum Versace Crystal Noir 90 ml pentru femei • Versace

Crystal Noir a fost lansat in 2004, creatorul acestui parfum fiind Antoine Lie.Parfumul fructat-oriental, ofera o experienta magica pentru cea care il poarta, cat si persoanelor din jur. Primele note sunt tonuri proaspete, de portocale, urmate de note de gardenie si bujor, toate aceste elemente combinandu-se armonios, seducator, cu notele lemnoase.Versace Crystal Noir lasa impresia unui moment unic, somptuos, pe care veti dori sa il repetati.Compozitie: Note varf: ghimbir, cardamom si piper;Note de mijloc: floare de portocal african, gardenie, bujor si nuca de cocos;Note baza: mosc, lemn de santal si ambra.


PARFUMURI VERSACE PENTRU FEMEI, OFERTA COMPLETA CLICK AICI

parfum-versace-pentru-femei-7

Apa de toaleta Versus 100 ml pentru femei • Versace

Versace Versus este un parfum floral, plin de energie. Simbolizeaza romantismul si feminitatea si creeaza o conexiune intre rebeliune si liniste, romantism si ambitie. Parfumul Versus este destinat femeilor cu putere de seductie, increzatoare, care traiesc viata la maxim.Compozitie:Note de varf: mar, citrice, kumquat;Note de mijloc: iasomie, portocala, trandafir;Note de baza: mosc, ambra, patchouli.




parfum-versace-pentru-femei-8

Apa de toaleta Yellow Diamond 50 ml pentru femei • Versace

Versace Yellow Diamond este un parfum proaspat, cu note floral-fructate, ce se potriveste unor femei elegante, dar si pline de energie. Compozitia senzuala a parfumului intruchipeaza feminitatea naturala, increderea in sine si armonia unui parfum irezistibil. Acest parfum de lux de la Versace este special conceput pentru femeile care doresc sa iasa in evidenta.Versace Yellow Diamond este un parfum irezistibil ce reuseste sa straluceasca asemeni unui diamant chiar si in cele mai friguroase zile de iarna. Compozitie: Note de varf: bergamota, extras din portocala amara, piersica, lamaie;Note de mijloc: nufar, mimoza, flori de portocal, frezie;Note de baza: mosc, lemn.