dyfashion.ro

Pulover Top Secret TSW0706 Blue

Pulover Top Secret TSW0706 Blue1
Pentru a-mi reorganiza cumva prioritatile vestimentare, am decis sa fac inventarul puloverelor. Concluzia: niciodata nu ai suficient de multe pulovere incat sa fii multumita! Fiecare zi necesita o noua piesa calduroasa si pufoasa, iar fiecare stare se cere satisfacuta printr-un design cat mai trendy.

Un pulover tricotat, cu puternica tenta vintage este modelul Pulover Top Secret TSW0706 Blue . Simplitatea sa ma duce cu gandul la modelele pe care le croseta bunica mea cand eram copil. Adoram sa o vad cum sta intr-un colt si cum imi croseteaza cu atat de mult drag puloverul. Ma atrag foarte mult detaliile din zona umerilor, care prin tuse iscusite puncteaza zona bustului. Decupajul rotund din zona gatului permite accesorizarea cu un lantisor fin sau chiar cu un colier supradimensionat cu tenta funky.

Culoarea este pur si simplu wow: albastrul quartz care a tronat alaturi de rozul pal in tot acest an asupra paletei de nuante. Poti accesoriza puloverul la o pereche de skinny jeans sau chiar o pereche de pantaloni evazati din denim. All denim blue este ultima tendinta a acestui sezon!

Pulover Top Secret TSW0706 Blue2Pulover Top Secret TSW0706 Blue3

Vezi si alte modele de pulovere la moda click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/sweet-like-candy-4-pulovere-dulci-precum-o-acadea/