dyfashion.ro

Pulovere si hanorace Roxy

Pulover crem Roxy Blue tricotat • Roxy

Pulover crem Roxy Blue tricotat • Roxy

Răsfață-te! Ce e mai bine decât puțină relaxare în timpul zilei? Mergi la plimbare, bea o cană de ceai sau trage un pui de somn. Orice ai face, poartă acest pulover marca Roxy pentru confort suplimentar.
Detalii:
- perforații în partea de sus
- tricotaj
- guler răsucit
- mâneci lungi
- spălare: chimică



Pulover crem cu model pentru dans Roxy • Roxy

Pulover crem cu model pentru dans Roxy • Roxy

Răsfață-te!
Ce e mai bine decât puțină relaxare în timpul zilei. Mergi la plimbare, bea o cană de ceai sau trage un pui de somn. Orice ai face, poartă acest pulover cu model marca Roxy pentru confort suplimentar.



VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
  
Hanorac roz Roxy pentru fete • Roxy

Hanorac roz Roxy pentru fete • Roxy

Confortul și esteticul se înțeleg foarte bine când vine vorba de brandul Roxy. Fetița ta va putea alerga în voie chiar și când e frig
Detalii:
- print
- glugă
- mâneci lungi
- buzunare laterale
- închidere cu fermoar
- spălare: 30 ° C

  

Hanorac gri Roxy Todd cu print • Roxy

Hanorac gri Roxy Todd cu print • Roxy

Se spune că omul fără dependențe este periculos. Așa că, cel mai bine este să te reprofilezi pe dependența de haine cool. Ca acest hanorac pe care n-ai mai vrea să îl dai jos.
Detalii:
- print
- glugă
- buzunar kangaroo
- spălare: 30 ° C



Hanorac Roxy Gary corai • Roxy

Hanorac Roxy Gary corai • Roxy

Nu te grăbi! Știm că ai vrea să porți de acum numai rochii de vară, doar că serile răcoroase de primăvară încă nu se dau plecate. Cu acest hanorac de la Roxy sigur nu vei sfârși prin a cerși jachetele și puloverele prietenilor:) Material: 60% bumbac, 40% poliester Dimensiuni pentru mărime M:
lungime - 65 cm
lărgime la nivelul - 42 cm
Se spală la mașină 30 ° C.







Despre Roxy


Roxy face parte din compania Quiksilver. Este vorba despre o gamă de produse independentă pentru femei, cu un logo propriu, dar care se aproprie mult de cel al mărcii Quiksilver – din nou cu valul şi muntele caracteristice. Aceste elemente au forma unei inimi pe logoul Roxy. Marca a primit numele după fiica directorului Quiksilver, Roxy McKnight.

Roxy produce jachete, bluze, tricouri, blugi, fuste, rochii, pulovere şi costume de baie, toate stilate pentru sport (şi nu numai).

Roxy este o marcă preferată în special de femeile care practică snowboarding, skateboarding şi surfing. În anul 1990 marca a scos pe piaţă şi colecţia pentru sporturi nautice. Roxy organizează propriul turneu de surfing, Roxy Pro tournament, care are loc în Australia şi Franţa.


Pulovere si hanorace Roxy, vezi oferta completa si preturile click aici