dyfashion.ro

Rochia de mireasa este rochia perfecta

rochie-de-mireasa-eleganta-1
Rochia de mireasa este rochia perfecta, THE DRESS, pe care doar o data in viata o vom purta (cel putin asa spun batranii). De aici o intreaga nebunie in gasirea si alegerea modelului perfect. Se cauta rochii glam care sa fie si impresionante prin design si comode prin croi.

Eu sunt adepta lucrurilor simple, de aceea propun o solutie relativ la indemana oricarei mirese: alegerea a doua modele de rochii de mireasa- una pentru biserica si una pentru a o imbraca dupa ora 24.00 cand toti oaspetii sunt deja relaxati si renunta la formalitati.

Si pentru ca imi place sa fiu practica, iata cum suna si cum… arata recomandarile mele:

Rochie Sherri Hill 32342 White

Iata o rochie demna de o regina! Croi superb, detalii magnifice si materiale extrem de fine. Ce iti poti dori mai mult de la rochia ta de mireasa? Croiul tip sirena se afla in topul preferintelor viitoarelor mirese, dat fiind modul delicat in care este conturata silueta. Impactul uneii rochii multae pe silueta conturata apoi de un volum bogat in volane este pur si simplu de neuitat!

Partea superioara a rochiei este croita in stil regal: umerii sunt lasati la vedere iar forma decupajului este asimetrica. Pentru ca decupajul sa se muleze perfect pe bust si umeri, un voal transparent este aplicat in zona umerilor. Partea din spate consta intr-un decupaj adanc ce iti pune in valoare posteriorul care este deja punctat de volumul volanelor din partea inferioara a rochiei.

Ai tot ce iti trebuie pentru o aparitie perfecta: aplicatii din daltela fina, de inspiratie florala, cu perle miniaturale aplicate pe intreg cuprinsul rochiei. Ai arata minunat cu o pereche de cercei din perle tip lacrima!

Acest model este o alegere plina de stil pentru a incanta invitatii cu prezenta ta diafana de la biserica. Poti alege un voal lung pentru a echilibra cu volumul partii inferioare a rochiei, poate chiar o mica tiara, pentru a incorona un look de regina.

rochie-de-mireasa-eleganta-2rochie-de-mireasa-eleganta-3

Rochie Sherri Hill 32325 White

Asa cum spuneam si in introducere, incurajez viitoarele mirese sa isi rezerve luxul de a avea pregatita un al doilea outfit pentru ziua nuntii, mai precis, dupa cateva ore de intampinat oaspetii, de pozat cu zambetul pe buze si de purtat trena lunga sau voalul pe cap, e timpul sa te relaxexi si tu asa cum o fac toti oaspetii.

Dupa ora 24.00 cand se taie tortul, poti linistita sa adopti o a doua rochie de mireasa, la fel de glam insa una scurta care sa iti permita sa te bucuri alaturi de prieteni de mzica inspirata ci care DJ-ul incinge atmosfera. Iata un model ultra sexy, glam, cu decupaje indraznete, cu aplicatii stralucitoare si dantela din belsug. Nu-i asa ca este o minune de rochie?

rochie-de-mireasa-eleganta-4rochie-de-mireasa-eleganta-5

Dragile mele prietene, ziua nuntii este despre voi, despre celebrarea fericirii si despre a te distra alaturi de cei iubiti. Ofera-ti o seara pe cinste si destinde-te! Esti frumoasa in orice moment, doar esti vedeta serii! Vezi si alte modele de rochii de mireasa click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/alege-2-rochii-de-mireasa-pentru-cel-mai-important-eveniment-din-viata-ta/