dyfashion.ro

Rochia de ocazie din dantela Noelle

rochie-de-ocazie-din-dantela1
Asa cum o cunoastem noi, dantela isi regaseste originile undeva in jurul secolului al saisprezecelea, chiar daca texturi similare cu aceasta dateaza cu multe secole inainte. Mainile indemanatice au tesut fire matasoase si romantioase in culori visatoare, destinate femeilor care isi doresc sa fie adorate in tinute de zi sau de seara. Inca de atunci, in fiecare an, am cautat sa regasim noi modalitati prin intermediul carora sa purtam rochiile de ocazie din dantela, iar toamna anulu 2016 nu este cu nimic mai diferita.

Rochiile de ocazie din dantela sugereaza un mix de sofisticare si puritate, iar o versiune suficient de bine aleasa a acestui model atemporal poate sa fie purtata dupa ani si ani, in cele mai diferite combinatii de accesorii si la cele mai speciale evenimente.

Pentru a te face remarcata in sezonul rece, lasa deoparte preferinta pentru vestimentatia festiva neagra sau in tonuri neutre, si indreapta-ti atentia inspre rochiile din dantela de ocazie in culori vibrante, puternice, cu o simbolistica exceptionala, care au un efect vizual asupra privitorilor ce actioneaza precum o vraja.

Recomandarea noastra de astazi? Rochia de ocazie din dantela Noelle, in tonuri fermecatoare de bleumarin. Creata pentru a valorifica feminitatea purtatoarei la potential maximum, rochia de dantela de ocazie reuseste sa imbine intr-o maniera ideala jocurile texturii romantice a materialului din care este confectionata cu tonurile linistitoare si usor edgy de bleumarin.

rochie-de-ocazie-din-dantela2rochie-de-ocazie-din-dantela3

Cu maneci lungi, rochia de ocazie din dantela are lungimea midi, fapt pentru care este o alegere excelenta pentru evenimentele speciale care apar in viata ta in sezonul de toamna-iarna. Nu trebuie sa iti faci griji asupra absentei decolteului, intrucat alura ta provocatoare isi regaseste sursa in croiala conica, datorita careia formele tale sunt evidentiate perfect, dar in acelasi timp pastrandu-si efectul usor dramatic si misterios asupra imaginii tale.

Spatele usor decupat in V, alaturi de detaliile de transparenta de la nivelul manecilor, confera rochiei de ocazie din dantela un plus de capacitatea de seductie care iti va aduce multe complimente si priviri admirative.

Un articol vestimentar obligatoriu pentru garderoba ta festiva, rochia de ocazie din dantela Noelle, in tonuri de bleumarin, poate sa iti aduca cele mai frumoase amintiri.

Descopera colectia de rochii de ocazie din dantela marca Miss Grey, si lasa-te sedusa de sofisticarea unei texturi de o eleganta imortala.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-ocazie-din-dantela-obligatorii-pentru-sifonierul-tau/