dyfashion.ro

Rochia LaDonna Stylish Allure

Rochia LaDonna Stylish Allure DarkBlue1
Toamna mi se baga pe sub piele si scoate la iveala porniri romantice care cer atentie. In outfit-urile ultimelor zile mi s-au strecurat piese din dantela, rochii cu fundite si esarfe fine din matase.
Sa nu mai vorbim de lenjeria de corp care abunda in piese diafane din dantela fina. Cine a spus ca nu e bine sa rasfeti romantica incurabila care se ascunde in tine, asa, din cand in cand?

In aceasta stare de visare si liniste completa am descoperit o rochie pe care pur si simplu o ador si caut cat mai multe ocazii pentru a o putea purta. Iata descoperirea mea:

Rochia LaDonna Stylish Allure DarkBlue

Intotdeauna voi adora o rochie albastra, mai ales daca este vorba de o nuanta ce ma duce cu gandul la albastru regal! Indiferent de cat de inchisa este nuanta, albastrul prin definitie este o culoare regala: cere o anumita indrazneala pentru a fi purtata si nu se potriveste oricarei femei.

Cele care reusesc sa poarte cu stil aceasta culoare sunt adevarate maestre in arta vestimentara!

Ce ador la aceasta rochie? In primul rand asocierea alb-albastru pentru care am si voi avea o slabiciunea. Imi place stilul care ma duce cu gandul la tinuta unei scolarite de pension sau la cel al unei domnite de vita nobila ce isi asteapta profesorul de pian… da, tot cu gandul la muzica simfonica sunt!

Aplicatia dantelata de la maneci ma fascineaza de-a dreptul! Aduce un aer vintage, elegant, stilat, smuls parca din secolul trecut, iar acest lucru nu poate decat sa ma incante pentru ca ofera un aer unic tinutei. Combinatia dintre dantela cu tenta vintage si materialul, putin vaporos si cu textura in relief din care este realizata rochia, imi aduce pe buze numai cuvinte de lauda fata de aceasta rochie extrem de chic!

Un alt element pur si simplu fabulous este esarfa alba din voal aplicata in zona gatului sub forma de fundita. Este pur si simplu un element ce aduce o savoare aparte tinutei. Nu ai nevoie de niciun fel de accesorizare, caci aceste elemente isi fac treaba mai bine decat orice cercei supradimentionati. Evita cerceii prea mari, pentru a nu iti incarca look-ul si alege o pereche de cercei din perle in cazul in care optezi pentru aceasta tinuta atunci cand iesi la teatru, opera sau chiar la o seara romantica.

Rochia LaDonna Stylish Allure DarkBlue2Rochia LaDonna Stylish Allure DarkBlue3

Ce spui? Iti surade look-ul de fetita cuminte devreme acasa? Asa… ca de inceput de sezon romantic si putin friguros.

Vezi si alte modele de rochii din colectia LaDonna click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/la-donna-e-mobile-iata-rochia-perfecta-pentru-cele-mai-romantice-dintre-romantice