dyfashion.ro

Rochie Top Secret S023589 Blue

rochie-din-denim-top-secret-1

Rochia din denim 


Personal sunt destul de pretentioasa cand vine vorba de rochiile din denim. Adesea modelele mi se par invechite, iar rochia din denim nu este un item care i se potriveste oricarei siluete. Cu toate acestea, am dat cu ochii peste acest model. Mi se pare fresh, extrem de indraznet si plin de atitudine. Pare a fi o camasa supradimensionata, care aduce un aer extrem de sexy siluetei care o poarta. Forma asimetrica din partea inferioara o duce inspre tinutele casual, ramanand in aceasta zona si din cauza manecilor care pot fi suflecate. Desi croiul este larg, cordonul din talie este detaliul care puncteaza silueta.

Gulerul este tipic camasilor masculine, ceea ce ofera un aer indraznet tinutei chiar daca se elimina decolteul. Deoarece nu avem parte de decupaj in zona gatului, eliminam si accesoriile, insa putem sa ne concentram pe bratari sau inele.

Tinuta merge perfect cu o pereche de ghete inalte pana deasupra genunchiului sau chiar cu ghete scurte completate de ciorapi crosetati. In toamna acesta rochia din denim poate fi sursa inspirationala pentru multe tinute pline de personalitate!

rochie-din-denim-top-secret-2rochie-din-denim-top-secret-3

Sursa articol:
http://starsblog.ro/i-love-denim-iata-2-piese-din-denim-ce-reinventeaza-moda-acestei-toamne/