fashiondays.ro

Rochii de seara la un click distanta

rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-1

Rochie Ana Radu Legendary Look Lila • Ana Radu

Rochie lunga, de seara, superba perfecta pentru ocazii speciale! Este potrivita chiar si pentru nase! Realizata din voal culoarea piersicii, aceasta rochita impresioneaza datorita designului si a croiului remarcabil. Bustul este buretat.









rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-2

Rochie Daniella Cristea Surprising Event Green • Daniella Cristea

Rochie midi, eleganta, din dantela, potrivita pentru nunti, botezuri sau orice alt eveniment deosebit. Are volanas in talie si se inchide cu fermoar si nasture la spate. Este captusita pe interior cu material satinat.



ROCHII DE SEARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI




rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-3

Rochie Ana Radu Perfect Style Green • Ana Radu

Rochie de ocazie, cu bust buretat si inchidere tip corset. Este o rochie exceptionala pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez. Este realizata din voal si are o tinuta excelenta.








rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-4

Rochie Ana Radu Adorable Dream Red • Ana Radu

Rochie eleganta Ana Radu din voal, captusita pe interior. Imbina perfect eleganta unei rochii de seara cu o tenta de atractivitate, avand un decolteu in V, mascat de un voal nude. Este potrivita pentru evenimente speciale.








rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-5

Rochie Magnetic Fascination Turquoise • Rochie de seara

Rochie de seara pentru ocazii speciale realizata din voal. Partea de sus are insertii de broderie, iar bustul este buretat. Se inchide la spate cu fermoar. Partea de jos este captusita pe interior. Alege rochie in care vei straluci toata seara!







rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-6

Rochie StarShinerS Diva Idol Blue • StarShinerS

Rochie StarShinerS de seara, prevazuta cu cordon brodat care se leaga la spate. Rochia este din voal captusit si se inchide la spate cu fermoar. Este o rochita perfecta pentru nunta, botez sau alte evenimente speciale. Este o rochie pe care o vei indragi de la prima purtare.







rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-7

Rochie Artista Magnetic Diva Red • Artista

Rochie de seara, lunga si eleganta cu tinuta superba. Are un croi de neuitat si sigur o vei aprecia cand o vei purta la evenimentele speciale din viata ta. In zona decolteului are voal nude care da impresia de piele goala.




ROCHII DE SEARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI





rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-8

Rochie LaDonna Contour Figure Peach • LaDonna

Rochie midi, de seara, pe corp realizata in culorile anului. Rochia se muleaza si pune in evidenta atuurile corpului tau. In partea de sus, pe material este aplicata dantela.








rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-9

Rochie Artista Magnetic Look Black • Artista

Rochie lunga, de seara potrivita pentru evenimente speciale. Realizata din material cu tinuta nesifonabila, aceasta rochie este rochia perfecta pentru nunta, botez sau banchet.








rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-10

Rochie StarShinerS Irresistible Allure Rosa • StarShinerS

Rochie lunga, de seara cu croi lung si design impresionant. Poart-o la evenimente speciale: nunta, botez sau chiar banchet. Este realizata din voal iar in partea de sus are aplicatii de flori realizate tot din voal. Betelia rochiei nu permite lejeritate in talie, va rugam solicitati cu incredere ghidul nostru de marimi.






rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-11

Rochie Artista Magnitude Lila • Artista

Rochie eleganta din satin si dantela. Este un model pe corp care o sa iti placa sa il porti la nunti, botezuri sau chiar cununii. Aceasta rochita o poti purta pe timpul zilei, apoi seara, la petrecere o poti schimba cu alte modele de seara. Lungime rochita: 76 cm de la axila pana jos







rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-12

Rochie Artista Brillance Blue • Artista

Rochie in clos extrem de chic, pe care o poti purta la petreceri de zi sau de seara. Poart-o impreuna cu o pereche de pantofi cu toc. Fii cea mai chic! Lungime rochita: 63 cm.




ROCHII DE SEARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI





rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-13

Rochie Ana Radu Perfect Style Lila • Ana Radu

Rochie de ocazie, cu bust buretat si inchidere tip corset. Este o rochie exceptionala pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez. Este realizata din voal si are o tinuta excelenta.








rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-14

Rochie Ana Radu Golden Moments Blue • Ana Radu

Rochia de ocazie perfecta pentru o diva! Evenimentele speciale din viata ta trebuie onorate intr-o tinuta pe masura. Aceasta este rochia trebuie sa o alegi cand doresti sa obtii un look excelent. Se inchide la spate cu snur, tip corset. Este realizata in combinatie de voal cu dantela.







rochie-de-seara-din-oferta-starshiners-15

Rochie StarShinerS Young Charm Rosa • StarShinerS

Rochie de ocazie, din voal cu imprimeu cu efect 3D, bretele subtiri si croi in clos potrivita pentru orice tip de silueta. Lungime rochie: 75 cm de la axila pana jos.











Colectie de Rochii de ocazie 

Evenimentele speciale impun tinute de nota 20! In plus, este momentul sa scoti femeia eleganta si senzuala din tine si sa o etalezi pe podiumul ocaziilor speciale. Lasa timiditatea deoparte si poarta o rochie speciala, fie ca are broderie, decolteu in V, este lunga sau scurta, StarShinerS iti garanteaza calitate superioara si croi impecabil! Rochiile de nasa pot fi si scurte, iar aici am selectat rochii scurte, midii, cu imprimeu, pe talie sau clos care sa se potriveasca oricarei siluete! StarShinerS aduce pentru tine cele mai bune branduri!