answear.ro%20

2 tinute speciale pentru sarbatori

2-tinute-speciale-pentru-sarbatori-1
Pentru ca sarbatorile sunt extrem de apetisante cand vin imbracate in outfit-uri glam si stralucitoare, am ales sa iti prezint 2 tinute pentru femei all red, numai bune pentru o cina speciala cu familia:

Rochie Temptation Eyes Burgundy

Prima mea alegere in materie de rochie de dama potrivita pentru o cina de Craciun propune un croi modern, perfect pentru o fire jucausa care cauta sa iasa din tipare. Culoarea preferata pentru piesele din acest sezon este rosul burgund, iar combinatia de materiale este una de-a dreptul curajoasa: materialul satinat se alatura celui mat.

Pentru a contura un look modern si extrem de chic, croiul propune forma asimetrica drept modalitate de conturare a unei tinute demna de orice revista de moda! Pentru a accentua diferenta dintre cele doua tipuri de materiale si a scoate in evidenta forma atipica, avem parte de o banda realizata din aplicatii stralucitoare care ofera iluzia de alungire a siluetei.

2-tinute-speciale-pentru-sarbatori-22-tinute-speciale-pentru-sarbatori-3

Poarta aceasta rochie cu pantofii Diva Enchantment Burgundy si vei arata precum o zeita! Rosul va dicta personalitatea puternica ce nu se lasa intimidata de absolut nimic, mai ales cand vine vorba de aparitii stralucitoare!

2-tinute-speciale-pentru-sarbatori-42-tinute-speciale-pentru-sarbatori-5

Rochie Artista High Noblesse Red

Pentru a contrasta cu prima tinuta prezentata mai sus iti propun o piesa la fel de feminina, insa ceva mai romantica prin croi. Este vorba de un croi de genul baby doll, rochia nefiind mulata pe corp. In partea superioara avem umerii si bustul acoperit cu voal rosu impdobit cu broderie de inspiratie florala. Pentru a sublinia si mai intens croiul, voalul se intinde pana in zona umerilor, dupa care materialul satinat ia locul voalului.

2-tinute-speciale-pentru-sarbatori-62-tinute-speciale-pentru-sarbatori-7

Desi este un croi larg, rochia este extrem de bogata si iti pune in evidenta silueta in cel mai fin mod cu putinta. Este un model perfect pentru romanticele incurabile si merg perfect cu o coafura bogata in impletituri.

2-tinute-speciale-pentru-sarbatori-82-tinute-speciale-pentru-sarbatori-9

Iti poti completa tinuta cu o pereche de pantofi cu aspect stralucitor, oarecum sidefat, care iti vor aduce un plus de magie tinutei. Iti recomand perechea de pantofi Divine Dream Red, chiar sunt de vis!

VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE HAINE PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/2-tinute-speciale-pentru-un-craciun-de-neuitat/