answear.ro%20

Alege o rochie din catifea neagra

Indiferent de culoarea sau forma pentru care optezi in materie de rochie de dama din catifea, aceasta intotdeauna contureaza o aparitie irezistibila, imposibil de trecut cu vederea!

In functie de sezon, ocazie sau… starea noastra, alegem o nuanta care sa ne puna in valoare silueta, cautand o anumita stralucire prin alegerea unei tinute velvet glam! Cele mai iubite culori in materie de catifea sunt negrul si rosul/ burgund, insa castiga teren si catifeaua albastra si verde.
Pentru ca imi plac piesele clasice, am ales sa optez pentru catifeaua neagra, mizand pe clasicul look al unei lady super stylish!

Iata ce rochia am ales, o piesa clasica ce va concura serios cu alte rochii pentru statutul de „rochia mea preferata”:

Rochie Ana Radu Lovely Enchant Black

Nu-i asa ca este absolut minunata aceasta rochie? Mi-a atras atentia simplitatea gratioasa a croiului. Modelul ofera o alura extrem de misterioasa aparitiei: partea din fata propune simplitate la cel mai inalt nivel, o taietura simpla la baza gatului, niciun fel de decolteu, maneci lungi si croi tip sirena care formeaza o mica trena.

Supriza vine atunci cand ne este admirat… spatele!

Daca decolteul a lipsit, spatele este pus in evidenta de un decupaj in V extrem de adanc care iti va expune spatele in cel mai sexy mod cu putinta. La baza spatelui avem o funda lunga ce incoroneaza punctul final al decupajului si atrage si mai mult atentia asupra spatelui.
Nu ai cum sa nu iubesti acest model care lucreaza in favoarea atuurilor tale de femeie fatala, irezistibila!

alege-o-rochie-din-catifea-neagra-2alege-o-rochie-din-catifea-neagra-3

Accesorizare

Pentru ca iti poti pune in valoare si mai mult spatele datorita decupajului adanc, iti  propun sa lasi la o parte bijuteriile clasice si sa optezi pentru ceva mai special, mai curajos mai glam! Propunerea mea suna astfel: opteaza pentru un colier pe care sa il porti la spate. Este extrem de sexy alegerea si perfecta pentru o aparitie smulsa parca de pe podium!

Poti opta pentru un lantisor simplu cu un mic detaliu la capatul lantisorului, pentru un sirag de perle sau un lantisor format din mai multe straturi. Care crezi ti se potriveste cel mai bine?

alege-o-rochie-din-catifea-neagra-4alege-o-rochie-din-catifea-neagra-5

 VEZI SI ALTE MODELE DE ROCHII DIN CATIFEA, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/rochia-din-catifea-neagra-inseamna-feminitate-la-superlativ/