answear.ro%20

Botinele din piele velour

botine-din-piele-velour-1
Desi capricioase, botinele inalte pana deasupra gleznei ne ofera posibilitatea de a ne juca cu tinutele si de a genera noi mix & match-uri pline de farmec. Avem posibilitatea de a opta pentru modele care starnesc imaginatia chiar de la prima incercare, iar in aceasta toamna trebuie sa iti spunca botinele din piele velour sunt cele mai cautate!

Iata recomandarile mele in materie de botine de dama:

Botine Top Secret S022471 DarkBlue

Asa cum  mentionez intotdeauna, albastrul este o culoare regala ce nu poate fi purtata de oricine, caci necesita o atitudine potrivita unei regine a catwalk-ului, insa iata ca piesa care ne poate transforma in aceasta toamna in adevarate dive urbane este realizata din piele velour albastra! Ai ghicit! Botinele din piele intoarsa si… colorata, cu toc gros si varf putin alungit sunt piesele care conduc topul item-urilor stylish in aceasta toamna! Cum sa nu adori o pereche de botine cu toc gros, cu aplicatie metalica in partea interioara a acestuia?

Este modelul potrivit pentru o tinuta smart-casual pe care o poti purta la birou si pe care o poti obtine prin alegerea unei perechi de jeans de dama tip skinny sau tip capri, o camasa sau un pulover mono si o geaca din fas. Usor, nu-i asa?

botine-din-piele-velour-2botine-din-piele-velour-3

Botine Wonderful Walk DarkGreen

Un alt model ce a dictat legile chiar si pe timp de vara este botina cu siret. In aceasta vara am intalnit acest model sub forma de botine decupate la varf, realizate din material usor dedicat sezonului cald si impodobit cu imprimeuri unice. De aceasta data, pe timp de toamna, regasim acest design realizat din  piele velour, cu toc inalt/ subtire si puternic colorat!

Nu stiu de tine, insa pe mine ma fascineaza acest model, caci se potriveste de minune la rochiile cu imprimeuri psihedelice si chiar geometrice, conturandu-mi un look boho-chic extrem de potrivit pentru o toamna blanda. Daca mai adaugi si o palarie cu boruri largi, un sal din lana si un palton cambrat pe talie, vei avea un outfit ca smuls dintr-o poveste!

botine-din-piele-velour-4botine-din-piele-velour-5

Botine Top Secret S024686 Black

Ultima recomandare este asemanatoare cu primul model prezentat, oarecum. Daca te uiti atent vei vedea cateva diferente: varful de data aceasta nu mai este alungit si ascutit, ci mai mic si rotunjit; in loc de simplitatea botinei mono, de aceasta data avem o catarama aurie aplicata la nivelul gleznei si fixata printr-o bareta realizata tot din piele velour. Este unul dintre cele mai iubite modele, de fapt este bestseller in magazinul online StarShinerS!

Acest tip de botina se potriveste oricarei tinute, chiar si la un costum de dama elegant realizat dintr-un material mai gros, fie ca e vorba de pantalon sau fusta tip creion. Este extrem de versatil si aduce o nota stylish oricarei tinute.

botine-din-piele-velour-6botine-din-piele-velour-7

Sursa:
http://starsblog.ro/cea-mai-buna-alegere-in-materie-de-incaltaminte-botinele-din-piele-velour/