fashiondays.ro

Paltoane dama MBG Collection

palton-dama-mbg-collection-1

Palton dama elegant din stofa roz prafuit • MBG Collection

Palton dama elegant din stofa roz prafuit pentru sezonul rece palton dama elegant palton stofa roz prafuit stantata cu model floral buzunare laterale matlasat se inchide cu nasturi imbracati croi cambrat in talie material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante paltoane de dama!

Paltoane dama MBG Collection, oferta completa si preturile aici


palton-dama-mbg-collection-2

Palton dama elegant din stofa bleumarin • MBG Collection

Palton dama elegant din stofa bleumarin pentru sezonul rece palton dama elegant palton stofa bleumarin stantata cu model floral buzunare laterale matlasat se inchide cu nasturi imbracati croi cambrat in talie material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase si elegante paltoane de dama!



palton-dama-mbg-collection-3

Palton dama verde inchis • MBG Collection

Paltonul verde inchis este ideal pentru sezonul toamna-iarna; palton dama verde palton stofa raiata insertii de stofa neagra se inchide cu nasturi mari argintii guler inalt - se inchide cu 2 capse buzunare pe laterale matlsat manseta accesorizata cu 2 nasturi argintii 66 cm de la sub brat pana jos captuseala neagra material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai calduroase paltoane!


palton-dama-mbg-collection-4

Palton dama mustar • MBG Collection

Paltonul de dama culoarea mustar este ideal pentru sezonul toamna-iarna; palton dama mustar palton stofa raiata insertii de stofa neagra se inchide cu nasturi mari argintii guler inalt - se inchide cu 2 capse buzunare laterale matlsat manseta accesorizata cu 2 nasturi argintii 66 cm de la sub brat pana jos captuseala neagra material: 80% lana 20% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane!

palton-dama-mbg-collection-5

Palton dama negru cu fermoare metalice • MBG Collection

Palton dama negru cu fermoare metalice este un palton casual-elegant palton dama negru palton lana buzunarelate rale doua fermoare metalice argintii captuseala neagra material ;cu textura boucle in relief matalasat maneca accesorizata cu fermoar metalic argintiu material: 80% lana 20 poliester 73 cm de la sub brat pana jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase paltoane dama!


palton-dama-mbg-collection-6

Palton dama elegant rosu cu guler de blana • MBG Collection

Palton dama elegant rosu cu guler de blana - ideal pentru vremea rece palton dama elegant palton trei sferturi material boucle in relief palton rosu cu guler de blana sintetica gulerul de blana este detasabil se prinde cu nasturi pe interior captuseala neagra matlasat pe spate buzunare pe laterale se inchide cu nasturi mari negri lungime: 66 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania material: 70% lana 30% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane de dama!

Paltoane dama MBG Collection, oferta completa si preturile aici
palton-dama-mbg-collection-7

Palton dama elegant trei sferturi lana bordo • MBG Collection

Palton dama elegant trei sferturi lana bordo - ideal pentru vremea rece palton dama elegant palton lana trei sferturi palton bordo captuseala neagra buzunare pe laterale se inchide cu un nasture lungime: 72 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania material: 70% lana 30% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane de dama!




palton-dama-mbg-collection-8

Palton dama elegant trei sferturi lana bleumarin • MBG Collection

Palton dama elegant trei sferturi lana bleumarin- ideal pentru vremea rece palton dama elegant palton lana trei sferturi palton bleumarin captuseala neagra buzunare pe laterale se inchide cu un nasture lungime: 72 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania material: 70% lana 30% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane de dama!


palton-dama-mbg-collection-9

Palton dama elegant bleumarin • MBG Collection

Palton dama elegant bleumarin ideal pentru pentru tinute office si elegante palton dama elegant palton lana bleumarin captuseala bleumarin nasture la maneca se inchide cu nasturi lungime: 49 cm de la sub brat in jos material: 70% lana 30% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!



palton-dama-mbg-collection-10

Palton dama elegant trei sferturi • MBG Collection

Palton dama elegant trei sferturi - ideal pentru vremea rece palton dama elegant palton lana trei sferturi captuseala neagra buzunare pe laterale croi in clos pense in talie se inchide cu nasturi gulerul se inchide cu capse lungime: 65 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania material: 70% lana 30% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane de dama!

Paltoane dama MBG Collection, oferta completa si preturile aici

palton-dama-mbg-collection-11
Palton dama negru • MBG Collection
Palton dama negru ideal pentru sezonul rece palton dama palton lana se inchide pe lateral cu capse captuseala neagra croi lejer buzunare aparente material: 70% lana 30% poliester lungime: 58 cm de la sub brat in jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!





palton-dama-mbg-collection-12

Palton dama elegant stofa bej-rose • MBG Collection

Palton dama elegant stofa bej-rose palton dama bej-rose palton elegant feminin cambrat pe talie revere late doua randuri de nasturi mari  clos in partea de jos umeri bufanti buzunare laterale lungime de la sub brat: 76cm material: 70%lana 30%poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante paltoane dama!