answear.ro%20

Paltoane de iarna cu lana in compozitie

palton-din-lana-pentru-femei-1

Palton LaDonna Victorian Romance Blue • LaDonna

Paltonul este gros, de iarna, cu lana in compozitie, captusit pe interior. Este accesorizat cu guler din blana, detasabil si se inchide cu nasturi. Prezinta aplicatii de broderie pe maneci si la baza. Completeaza perfect o tinuta eleganta.







palton-din-lana-pentru-femei-2

Palton Artista Magic Moment Black • Artista

Palton din lana, captusit in interior cu vatelina, potrivit pentru iarna. Se inchide cu nasturi cu aplicatii florale, are umerii buretati. Alege un palton elegant si totodata practic, cu buzunare.



PALTOANE LA MODA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



palton-din-lana-pentru-femei-3

Palton Artista Cold Season Cream • Artista

Palton gros, cu langa in compozitie, pentru iarna, cu un design elegant. Se inchide cu nasturi cu pietre strass si are buzunare, fiind captusit pe interior cu vatelina. Daca ti-ai dorit un palton gratios, acum poti face alegerea perfecta!







palton-din-lana-pentru-femei-4

Palton PrettyGirl Perfect Feeling DarkGreen • PrettyGirl

Palton in stil army, captusit pe interior cu vatelina in partea de sus, iar la baza cu stofa. Se inchide cu nasturi si are buzunare, iar pe maneca are logo aplicat. Alege stilul modern, usor de asortat.







palton-din-lana-pentru-femei-5

Palton LaDonna Best Emotion Red • LaDonna

Palton din lana, cu un croi lejer si umerii buretati. Se inchide cu nasturi si are buzunare. Este captusit pe interior cu vatelina si se potriveste pentru ierni friguroase.







palton-din-lana-pentru-femei-6

Palton LaDonna Splendid Style Yellow • LaDonna

Palton din lana cu croi evazat, buzunare si insertii de broderie handmade pe maneci si guler. Alege un palton special fabricat in România, la care broderia este cusută manual. Fii chic in anotimpul rece, adopta o tinuta eleganta si asorteaza paltonul la tinute office dar si la tinute de seara.



PALTOANE LA MODA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


palton-din-lana-pentru-femei-7

Palton LaDonna Lovely Day Peach • LaDonna

Palton din lana, cu buzunare, care se inchide cu nasturi. Alege un palton elegant si gros, de iarna, cu un design aparte, de poveste, datorita aplicatiilor florale. Este captusit pe interior si are umerii buretati.







palton-din-lana-pentru-femei-8

Palton LaDonna Select Lady Purple • LaDonna

Paltonul este gros, de iarna, captusit pe interior. Este accesorizat cu insertii de broderie si se inchide cu nasturi. Completeaza perfect o tinuta eleganta.








palton-din-lana-pentru-femei-9

Palton LaDonna Best Impulse Pink • LaDonna

Palton din lana fabricat in Romania cu design deosebit. Are un croi menit sa puna in evidenta talia de viespe, iar detaliile din dantela aplicate pe zona taliei, maneci si zona buzunarelor devin un alint pentru privire. Gulerul din blanita se poate detasa, astfel incat obtii doua stiluri de la un singur palton. Orice culoare vei alege, acest palton te va uimi si il vei purta cu drag. Placut la atingere, paltonul Best Impulse este potrivit in zilele reci de toamna si iarna, captuseala il face foarte calduros fara sa isi pierda din tinuta. Lungime: 75 cm de la subrat pana jos. Lungimea manecii: 46 cm de la subrat pana jos.



palton-din-lana-pentru-femei-10

Palton LaDonna Charming Diva White • LaDonna

Palton din lana, cu buzunare, care se inchide cu nasturi. Alege un palton elegant si gros, de iarna, cu un design aparte, de poveste, datorita aplicatiilor de broderie handmade. Este captusit pe interior si are umerii buretati.



PALTOANE LA MODA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



palton-din-lana-pentru-femei-11

Palton PrettyGirl Towering Red • PrettyGirl

Pentru un look puternic poarta acest palton inspirat din portul militar si cu siguranta vei fi una dintre persoanele care vor atrage priviri. Este potrivit pentru a fi purtat zi de zi!







palton-din-lana-pentru-femei-12

Palton Ana Radu Hot Senses Black • Ana Radu

Palton Ana Radu din lana, cu un croi drept, cu aplicatii de blana ecologica, captusit. Alege din colectia Paltoane 2016- 2017!