answear.ro%20

Reteta pentru un look wow!

reteta-pentru-un-look-wow-1
Cred ca fiecare dintre noi are o slabiciune pentru piesele cu puternice influente metalice… drept dovada avem numarul femeilor care se opresc intr-un magazin si ridica umerasul cu piesa stralucitoare ce i-a furat privirea. Putine sunt insa curajoasele care iau calea cabinei de proba si chiar mai putine cele care duc piesa de la cabina la casa de marcat.

Astazi iti propun un outfit format din 3 piese, care este creat in jurul fustei „pleated” si care iti va garanta vizibilitate indiferent de ocazia la care o porti!

Fusta Top Secret S019740 Silver

In primul rand sa incepem cu piesa in jurul careia construim intreaga tinuta: Fusta Top Secret S019740 Silver. Este exact ceea ce ai nevoie in aceasta iarna: o piesa glam, stralucitoare, metalizata all the way si cu sute de pliuri care sunt extrem de jucause atunci cand esti in miscare.  Am ales gri-ul metalizat, caci este culoarea- vedeta a acestei combinatii si pentru ca I LOVE GREY! 

reteta-pentru-un-look-wow-2reteta-pentru-un-look-wow-3
 
Pulover Top Secret S022726 Grey

A doua piesa este la fel de hard ca prima: un pulover de dama gri, din tricot, cu aplicatii de paiete in zona umerilor si a gatului. Maneca 3/4 ofera o anumita eleganta acestei piese si culoarea este presarata cu farmec datorita acestor paiete sclipitoare care pur si simplu iti vrajesc privirea. Culoarea paietelor este extrem de apropiata de cea metalizata a fustei, de aceea aceste doua piese sunt mix-ul perfect!

reteta-pentru-un-look-wow-4reteta-pentru-un-look-wow-5
 
Botine Top Secret S024662 Grey

Tinuta de mai sus te duce cumva la moda anilor `40-`60, poate din cauza stralucirii tinutei sau a pliurilor… cine stie, insa combinatia aceasta metalico-stralucitoare trebuie echilibrata de un al treilea element si anume: incaltamintea.

Pentru ca ce e prea mult strica, am ales o pereche de botine din piele (mata) care sa aduca putin tinuta in zona de casual- chic, pentru ca tu sa o poti purta la o iesire de zi sau seara. Daca doresti o schimbare de registru poti opta pentru o pereche de pantofi din lac pentru a trece in sfera elegantei.
reteta-pentru-un-look-wow-6reteta-pentru-un-look-wow-7
Ce spui de recomandarile noastre? Vezi AICI colectia completa de tinute femei

Sursa:
http://starsblog.ro/o-fusta-plisata-metalizata-si-un-pulover-extra-chic-reteta-pentru-un-look-wow/