answear.ro%20

Rochia Amazing Grace Black

Rochia Amazing Grace Black este exemplul graitor pentru cum un creator de moda poate utiliza o influenta unica, pentru a nu spune… antica, pentru a construi o piesa memorabila, plina de farmec.

Dar hai sa iti mai ofer cateva motive pentru care aceasta rochie este un must-have:

-combinatia de materiale este pur si simplu incredibila: satin si voal.
-pentru a spori tenta glam al rochiei si pentru a da sclipire tinutei, voalul este presarat cu pietre stralucitoare albe.
-decolteul este unul extrem de generos. V-ul iti pune in evidenta bustul si linia umerilor, mai ales ca rochia nu are maneci.
-prezenta pietrelor stras ofera posibilitate de accesorizare minimala, insa ultra stylish: un lantisor cu diamant la baza gatului este tot ce ai nevoie ca sa conturezi outfit-ul. Simplu si elegant, nu-i asa?
-decolteul in V continua si in partea din spate, fiind la fel de generos. Decupajele adanci iti contureaza o prezenta misterioasa, de neuitat!
-contrastul dintre satin si voal este izbitor, iar joaca aceasta aduce cu sine o alura diafana.
-in partea superioara liniile verticale, create prin suprapunerea voalului, ofera senzatia de alungire a siluetei, pe cand in partea inferioara modul de dispunere al voalului da senzatia de bogatie, de volum.

rochie-amazing-grace-black-2rochie-amazing-grace-black-3
 

Cred ca nu mai are sens sa ma intind la vorba, caci imaginile vorbesc de la sine. Sfatul meu este sa cauti piese cu influente unice, EXOTICE, care sa te invaluie intr-o aura ce apartine parca altor timpuri!

VA RECOMANDAM NOUA COLECTIE DE ROCHII ULTRA ELEGANTE, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/ai-aflat-care-este-cea-mai-exotica-influenta-in-materie-de-rochii-de-dama/