answear.ro%20

Rochia verde de seara Ingrid

rochie-verde-de-seara-1
Adesea, culoarea verde este subapreciata de catre majoritatea femeilor, insa in lumea modei aceasta ocupa o pozitie de top in randul designerilor si al celebritatilor. Rochiile verzi de seara exista, din fericire, intr-o multitudine de nuante si modele, care pot sa se potriveasca oricui, indiferent de nuanta tenului sau de culoarea parului ori a ochilor. Avand in vedere aceste aspecte, de ce sa nu profitam mai mult de frumusetea irezistibila a rochiilor verzi de seara?

Daca pana acum nu ai avut oportunitatea de a purta rochii de seara verzi la evenimentele speciala, ingaduieste-ti un experiment fashion si vei fi placut surprinsa de rezultatele acestuia: la urmatoarea ocazie rochie-verde-de-searaspeciala, poarta o rochie verde de seara, atent accesorizata cu argintiu sau auriu, si lasa-te admirata. Complimentele vor curge de la sine, iar tu te vei simti extraordinar!

Rochiile verzi de seara arunca asupra ta o nota vivace si dinamica, invitand privitorii sa te admire si sa te perceapa drept o femeie increzatoare in fortele proprii si plina de viata. Verdele este o culoare cu o semnificatie simbolica uluitoare, astfel ca nu ai niciun motiv sa nu iti doresti sa porti o astfel de rochie de seara.

Pentru a te asigura ca nu intreci masura, si pentru a pasi cu incredere la evenimentul la care vrei sa o porti, alege o rochie verde de seara de lungime midi, cu linii simple. In acest fel, ai parte si de un accesoriu vestimentar versatil, dar si de o aparitie de succes. 

rochie-verde-de-seara-2rochie-verde-de-seara-3

Confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu fir de paiete, rochia verde de seara Ingrid este un accesoriu vestimentar pe care il vei ingradi pe loc. Croiala sa conica ii permite sa iti evidentieze intr-o maniera eleganta si usor provocatoare formele feminine, iar transparenta dantelei din zona spatelui iti sporeste senzualitatea. Firul de paiete ii asigura suficient de multa pretiozitate pentru a nu avea nevoie de o multitudine de accesorii, asigurandu-ti, simultan, o aparitie perfecta.

Descopera rochiile verzi de seara si lasa-te admirata la evenimentele speciale ale acestui sezon!
 
Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-verzi-de-seara-pentru-tinute-festive-de-succes/