answear.ro%20

Rochia neagra lunga Evita

rochie-neagra-lunga-de-ocazie-evita-1
Confectionata dintr-o combiantie perfect proportionata de catifea si danteal, rochia neagra lunga Evita este bijuteria de care te vei indragosti instantaneu si pe care ti-o vei dori in sifonierul tau. Cu manecile lungi si detalii transparente in zona bustului, rochia lunga neagra iti sporeste senzualtiatea si iti asigura o imagine extrem de eleganta. Prin trena subtila, rochia neagra lunga iti asigura un aer usor dramatic, in vreme ce textura luxurianta a catifelei contrasteaza sperb cu jocurile de lumini.

Daca avem in vedere cest context, atunci rochiile negre lungi reprezinta o piesa vestimentara esentiala oricarei femei. De ce? Pentru ca este simplu de purtat si accesorizat, pentru ca are un grad de versatilitate inconfundabil, pentru ca este mereu la moda si apreciata, pentru a flateaza absolut orice tip de silueta si pentru ca se potriveste oricarui eveniment.

Te intrebi cum anume poate o rochie neagra lunga sa iti asigure o aparitie de invidiat? Imagineaza-ti urmatorul scenariu: iubitul tau te invita la un dineu formal alaturi de colegii si cunoscutii lui; cea mai buna prietena iti propune sa petreceti Revelionul intr-o locatie fancy, unde vestimentatia festiva este obligatorie. In ambele situatii, este imperios necesar sa faci o impresie excelenta. Bineinteles, te temi ca daca vei opta pentru o rochie prea colorata vei atrage atentia in sens negativ, iar daca mergi pe culorile neutre, nu stii daca vei mai iesi in evidenta... Pentru acest gen de scepticism, rochiile negre lungi sunt absolut perfecte. Sobre, misterioase, feminine si seducatoare, vor intoarce capetele dupa tine daca sunt accesorizate cu bijuterii fine, o pata de culoare, perle sau texturi rafinate. 

rochie-neagra-lunga-de-ocazie-evita-2

Rochiile lungi negre reprezinta o figura iconic a elegantei, delicatetii si misterului feminin, aruncand asupra noastra o alura  care atrage complimente si care incita si starneste admiratie. Purtam rochii lungi atunci cand participam la evenimente cu un caracter formal, pentru a sublinia unicitatea si importanta ocaziei in sine; orice astfel de oportunitate reprezinta un moment ideal pentru a ne simti altfel si pentru a ne afirma personalitatea si feminitatea.

Tu in ce combinatie ai purta rochiile negre lungi?

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cum-poate-o-rochie-neagra-lunga-sa-iti-asigure-o-aparitie-de-invidiat/