fashiondays.ro

Rochii ultra sexy de toamna

rochie-sexy-de-toamna-ultra-moderna-1
In aceasta toamna poti face experimente cu propria garderoba si poti opta pentru piese versatile, pline de personalitate, cu care sa iti planifici o serie de tinute fermecatoare. Secretul unei garderobe eficiente: piese cu personalitate puternica ce pot deveni oricand capsule vestimentare ultra fashionable ce te salveaza din impasuri inspirationale!

Iata propunerea mea pentru tine:

Rochie StarShinerS Enigmatic Girl Grey

Daca dai o raita prin magazine, fie ele fizice sau virtuale, vei sesiza un trend extrem de indragit: piese vestimentare cu motive geometrice clasice sau moderne. Pentru ca ador combinatiile considerate adevarate declaratii de stil, am decis sa caut o rochie cu imprimeu geometric, din tricot, care sa indeplineasca si urmatoarele cerinte: sa fie ultra sexy, o tinuta potrivita si pentru o zi la office sau o iesire cu prietenele la un brunch si sa imi gadile imaginatia cu imprimeul bogat.

Si am gasit ce cautam! Am gasit rochia ce indeplineste toate cerintele de mai sus, am gasit-o chiar in magazinul meu preferat StarShinerS. Croiul tip creion este potrivit pentru o tinuta office, imprimeul este extrem de bogat, insa deloc incarcat, liniile clare si ultra moderne!

rochie-sexy-de-toamna-ultra-moderna-2rochie-sexy-de-toamna-ultra-moderna-3

Partea cea mai frumoasa: rochia are un guler inalt, putin pe gat, ceea ce ma duce cu gandul la o helanca, insa partea care imi place mie cel mai mult este ca nu trebuie sa imi aleg niciun colier, caci rochia nu necesita o astfel de accesorizare. Ceea ce inseamna… ca pot opta pentru un ceas elegant si inele cu piatra din onix.

Rochie LaDonna Inauguration Burgundy

Prima piesa pe care am ales-o este rochia LaDonna Inauguration Burgundy, care ma duce cu gandul la piesele vestimentare scotiene. Poate din cauza imprimeului tartan specific acestei culturi. Ma incanta contrastele creionate prin jocul imprimeului si croiul extrem de comod si totusi chic al acestei rochii de dama.

Croiul este tip clos, cu maneca lunga si decupaj tip barcuta in zona gatului. Aceasta este punctata de catre floricele rosii realizate din voal, ceea ii ofera un look girlie. Zona gatului, a manecilor si baza rochiei- toate acestea sunt punctate de o banda neagra care echilibreaza intensitatea imprimeului.  Modelul este perfect pentru o zi la office sau chiar o iesire la teatru, cafea sau un brunch.

rochie-sexy-de-toamna-ultra-moderna-4rochie-sexy-de-toamna-ultra-moderna-5

VEZI SI ALTE MODELE DE ROCHII SEXY, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/opteaza-pentru-un-look-enigmatic-cu-influente-geometrice/
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-rosul-burgund-dicteaza-regulile/