answear.ro%20

Geci din fas ultra chic

Am descoperit cateva modele de geaci din fas pe care trebuie sa le ai in garderoba, caci fiecare dintre ele contureaza stiluri vestimentare diferite. Iata recomandarile mele:

Geaca PrettyGirl Lovely Look

De cele mai multe ori cand ne gandim la geci din fas avem impresia ca acestea sunt potrivite numai pentru tinute sport, de aceea le evitam si nici macar nu ne batem capul sa cautam modele moderne, chic, care se potrivesc si la o tinuta office sau chiar la una casual-smart, si care sunt extrem de feminine. In acest sens, pentru a combate toate miturile, am ales sa iti prezint un model de geaca din fas extrem de fermecator.

Geaca PrettyGirl Lovely Look Black este o geaca extrem de atragatoare prin croi: stilul cambrat pe talie / stil clos, ofera o noua interpretare gecii de iarna din fas. Cureaua puncteaza elegant talia, astfel  incat sa ai silueta conturata cu stil chiar daca anotimpul rece prin natura sa este unul care propune materiale grele si voluminoase care adesea adauga straturi siluetei. In cazul in care vrei o geca pe care sa o asortezi la orice tinuta, iti recomand fasul negru: este elegant, stylish si extrem de versatil.



Geaca PrettyGirl Lovely Look DarkBlue face parte din aceeasi gama de geci din fas, singura diferenta fata de modelul anterior fiind bogatia imprimeului care face piesa sa para o adevarata opera de arta! De la departare nici nu pare a fi o geaca extrem de calduroasa din fas, ci mai degraba un outfit extrem de chic si plin de personalitate. Am ales sa iti prezint modelul cu imprimeu floral si bufnite deoarece aceasta combinatie te va transforma intr-un trendsetter!




Geaca Top Secret S020351 Black

De aceasta data modelul este relativ diferit fata de prima recomandare. Sa incepem cu lungimea gecii: aceasta incadreaza geaca in categoria pieselor scurte. Desi s-ar spune ca lungimea aceasta nu o ajuta, fasul si captuseala fac piesa sa fie extrem de potrivita pentru sezonul rece. Ce imi place cel mai mult la acest model este gulerul inalt care te protejeaza de vantul rece si cureaua din talie care are dublu rol-  de a puncta talia si de a nu lasa frigul sa te cuprinda. Desi captuseala aduce un aer de `capitonare` simetrica, elementul care aduce asimetria in acest croi este fermoarul care este dispus inspre partea stanga si nu central.

Aceasta geaca se potriveste unei tinute office, unei rochii casual si chiar pieselor cu tenta boho. Este un item atat de versatil, incat uneori te salveaza din impasul vestimentar prin mix & match-uri inedite.



VEZI SI ALTE MODELE DE GECI DAMA ULTRA CHIC, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/in-iarna-aceasta-frigul-se-trateaza-cu-piese-vestimentare-ultra-chic/