answear.ro%20

Trenduri de sezon: pulover- colant

trend-uri-de-sezon-pulover-colant-1
Unul din cele mai iubite trenduri din acest sezon este chiar combinatia pulover-colant. Indiferent de stilul pentru care optezi, acesta combinatie este extrem de atragatore si fermecatore!

Am ales sa iti prezint o combinatie perfecta pentru o toamna edgy, care imbina texturi si materiale diferite intr-un mod inedit, sexy si plin de personalitate. Iata mix-ul ce iti va lua mintile!

Colanti PrettyGirl Rocker Girl Black

Am inceput cu piesa de rezistenta a acestei tinute si anume colantii. Pentru ca in ultima vreme am dezvoltat o oarecare slabiciune pentru imprimeurile si texturile inedite, iti propun o serie de colanti cu un croi extrem de sexy. Desi pare dezechilibrat, croiul imbina doua tipuri de materiale, cu doua texturi diferite: un material ce imita piele, cu o textura asemanatoarea cu cea a pielii de sarpe, iar partea in spate a colantilor propune un material elastic negru, netexturat. O optiune potrivita unei bad girl ce nu se teme sa isi etaleze formele!

Pana la urma, intreaga tinuta pe care ti-o propun astazi se rezuma la un lucru: mix & match-ul inedit al unor materiale din care rezulta piese pline de personalitate, greu de imitat.

trend-uri-de-sezon-pulover-colant-2trend-uri-de-sezon-pulover-colant-3

Pulover PrettyGirl Captivation Grey

Piesa care va continua dezechilibrul extrem de bine gandit propus de design-ul colantilor este puloverul PrettyGirl Captivation Grey cu croi asimetric si insertii din voal. Credeai ca nu poti combina voalul cu materiale precum bumbacul sau tricotul? Ei bine, acest pulover este dovada clara a faptului ca poti aduce un plus de eleganta sau… nebunie, unei piese clasice printr-un mix & match de materiale care la o prima evaluare nu pare posibil.

Cu toate acestea, modelul pe care ti-l propun este extrem de atractic si plin de farmec: in partea superioara puloverul urmeaza un croi clasic care devine wild in partea inferioara. Forma asimetrica este excelenta, caci pune in balans o parte clasica redata de materialul din tricot si o parte extrem de feminina si misterioasa- insuflata de insertia faldurilor din voal.

trend-uri-de-sezon-pulover-colant-4trend-uri-de-sezon-pulover-colant-5

Lasa-te cucerita de o colectie de haine exceptie! click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/colantii-de-dama-un-trend-extra-sexy-de-urmat-in-aceasta-toamna/