dyfashion.ro

3 piese de nelipsit din garderoba ta

oferta-imbracaminte-femei-fuste-1
Asa cum se intampla in fiecare sfarsit de an, ne uitam la ce am realizat in toate aceste luni si ne planificam sa infaptuim lucruri si mai marete in anul ce va urma. Aici putem include planurile personale sau profesionale, insa in acest articol mi-am propus sa iti aduc 3 propuneri legate de piese pe care te incurajez cu care drag sa le incluzi in garderoba anului 2017.

Frumusetea este ca pe StarShinerS gasesti aceste piese la mega reduceri!

Iata cele 3 piese care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta inainte de a intra in noul an:


Body-urile


Sunt piese care au trecut testul timpului si care in fiecare sezon sunt reinventate. Desi nu apar in lumina reflectoarelor prea des, body-urile de dama sunt piese care te ajuta oricand sa scapi dintr-un impas vestimentar sau sunt cele care se potrivesc de minune la o fusta pretentioasa sau un pantalon cu talie joasa. Pe langa faptul ca sunt extra stylish si poti alege intre nenumarate modele, acestea sunt usor de purtat, iar in sezonul rece iti asigura confort termic (poti opta pentru o helanca tip body).

Iti recomand sa arunci un ochi peste selectia propusa de StarShinerS, caci vei gasi camasi office sub forma de body si piese excelente pentru un look wow!

oferta-imbracaminte-femei-body-1oferta-imbracaminte-femei-body-2


Fusta de dama cu croi clos


Audrey Hepburn spunea ca o calatorie la Paris este intotdeauna o idee foarte buna. Eu spun ca fusta cu croi tip clos este intotdeauna o alegere inspirata!

Asta poate pentru ca am o slabiciune pentru moda anilor `60 sau pentru ca ador modul in care croiul punteaza talia si o subtiaza. Sau poate chiar din cauza faptului ca o astfel de fusta realizata din material vaporos ofera o anumita fluiditate miscarilor. Cu toate acestea, nu as refuza nicio fusta realizata din piele ecologica ce urmeaza acest croi. Este un item extrem de versatil, care poate fi piesa de rezistenta a unei tinute office, chic casual sau chiar classy!

oferta-imbracaminte-femei-fuste-2oferta-imbracaminte-femei-fuste-3

Fusta de dama tip creion


O alta fusta de dama extrem de apreciata este fusta tip creion. De cele mai multe ori optam pentru ea atunci cand vine vorba de tinute office, insa ar trebui sa ne lasam imaginatia libera si sa construim tinute de zi, chic, fara a ne limita la standardele office. Cine a spus ca nu poti alege o fusta de dama tip creion pentru un cocktail party? Trebuie doar sa te accesorizezi pe masura si sa conturezi un look fara cusur! Cine a spus ca nu poti purta o fusta tip creion in sezonul cald, impreuna cu o pereche de sandale si un tricou funky?

Optiunile de mix & match sunt nenumarate, trebuie doar sa ai curajul sa improvizezi cu stil!

oferta-imbracaminte-femei-fuste-4oferta-imbracaminte-femei-fuste-5
 
Daca arunci o privire atenta propunerilor pe care ti le-am lansat mai sus vei vedea ca ti-am incropit o mica garderoba-capsula, caci oricand poti imbinacele 3 items si vei avea parte de un look excelent!

VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE HAINE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/3-piese-care-nu-trebuie-sa-lipseasca-din-gaderoba-ta/