dyfashion.ro

Camasi de noapte si neglijeuri elegante

neglijeu-elegant-1

Neglijeu elegant Butterfly • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Neglijeu de lux cu sutien incorporat decorat cu fluturasi. Eleganta si delicatete intr-un singur pordus!Confectionat din microfibra elastica cu aspect satinat.Cupe neintarite balene sub cupe.Cupe decorate cu fluturasi gri si dantela neagraInteriorul cupelor este captusit cu tul de culoarea pieliiBretele ferm cusute cu model in partea din fata si ajustabile in partea din spate.Circuit elastic se inchide prin trei agatatori ce pot fi prinse in trei pozitii.Croiala in A avantajeaza silueta si mascheaza minile imperfectiuniLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime)

CAMASI DE NOAPTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

camasa-de-noapte-eleganta-1

Camasa de noapte Coctail Pink • Hamana

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte Coctail decorata cu motive florale.Din material elastic si viscoza cu adaos de elastan. Decolteu in V decorat cu tivuri dantelatePartea superioara a manecilor din dantela elasticaZona decolteului si partea laterala decorata cu flori din tulLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)





neglijeu-elegant-2

Neglijeu elegant Ligia • First Lady

Lenjerie pentru femei
Neglijeu de lux in design alb&negru din material fin si placut. Confectionat din viscoza si adaos de elastan. Portiunea se sub sani este confectionata din dantela lucioasa decorata cu panglica in culoare contrastanta si catarama. Circuit flexibil tivit cu banda elastica. Croiala lejera in A lungime pana sub fund (in functie de inaltime)




camasa-de-noapte-eleganta-2

Camasa de noapte Mary • Babella

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte delicata de culoare roz deschis. Decorata cu dantela lucioasa!Din viscoza si elastan - confera un plus de elasticitate si asigura aderenta.Maneca trei sferturi decolteu rotund cu nasturi (cusuti)Zona decolteului si a manecilor decorata cu dantela lucioasa cu motive florale.Croiala in A foarte confortabilaLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime)



neglijeu-elegant-3

Neglijeu de lux Bona - somon • Nipplex

Lenjerie pentru femei
Neglijeu seducator Bona de culoare somon. Evidentiaza feminitatea!Confectionat in mare parte din viscoza de aceea este foarte fin la atingere.Decolteu decorat cu dantela cu broderie lucioasa.Cupe triunghiulare fin intarite.Croiala lejera in A mascheaza un abdomen sau un fund mai proeminent de asemenea pune in valoare decolteul.Lungime pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)



camasa-de-noapte-eleganta-3

Camasa de noapte eleganta Aria Choco • Irall

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte. Aria din satin fin.Bretele inguste ajustabile in lungimeZona decolteului decorata cu funditaLungime: peste fund (in functie de inaltime)






neglijeu-elegant-4

Neglijeu de lux Eden • Lupoline

Lenjerie pentru femei
Neglijeu delicat decorat cu motive florale. Fii seducatoare!Confectionat din microfibra elastica usor lucioasa. Zona decolteului din tul fin decorat cu motive floraleBretele elastice ajustabile in lungime.Circuit din material confortabil tivit cu banda elastica. Material drapat sub sani - mascheaza micile imperfectiuni.Lungime: peste fund (in functie de inaltime)Setul include si chilot croiala tanga.Zona inghinala are protectie din bumbacAsorteaza acest neglijeu cu un capot. Verifica oferta noastra!

CAMASI DE NOAPTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


camasa-de-noapte-eleganta-4

Camasa de noapte Laura • Rossli

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte din bumbac nasturi functionali. Decorata cu imprimeu vesel!Confectionata din 100% bumbac - foarte confortabila.Material cu certificat german.Oeko-Tex Standard 100Asigura o purtare confortabila si rezistenta in timp a materialului. Decolteu rotund amneca scurtaSe inchide cu nasturi (pana in zona taliei).Elastic confortabil in zona soldurilorLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)
neglijeu-elegant-5

Neglijeu satinat Isolde • Irall

Lenjerie pentru femei
Neglijeu de lux Isolde satinat alb ca zapada. Decorat cu dantela!Din material foarte lucios satinat moale alb-ca-zapada - nu doar pentru romantice!Decorat cu dantela moale cu broderie florala.Cupe triunghiulare neintarite croite dupa forma sanului.Croiala lejera ce flateaza orice silueta evidentiand decolteul si ascunzand micile defecte.Fundita satinata intre saniBretele inguste si reglabileLungime pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)


camasa-de-noapte-eleganta-6

Camasa de noapte eleganta Naomi gri • Babella

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte Naomi confectionata din viscoza. Decorata cu dantela brodata!Confectionata din viscoza cu adaos de elastan - confera un plus de elasticitate si rezistenta in timp materialului. Decolteu in V decorat cu fundita cu aspect satinat. Manecile si partea de jos decorate cu dantela si broderie lucioasa (culoare gri). Croiala in A este confortabila si avantajeaza orice siluetaLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)



neglijeu-elegant-6

Neglijeu satinat Paris • Irall

Lenjerie pentru femei
Neglijeu de lux satinat decorat cu dantela:- material moale lucios satinat nuanta bej deschis - cupe triunghiulare decorate cu dantela cu broderie florala - intre cupe este decorat cu o fundita - bretele inguste reglabile in lungime- NOTA: Capotul nu este inclus





camasa-de-noapte-eleganta-7

Camasa de noapte satinata Petra • Irall

Lenjerie pentru femei
Neglijeu satinat de lux decorat cu broderie florala.Din material satinat foarte moale culoare aurieCupe triunghiulare decorate cu broderie floralaFundita satinata intre cupeBretele inguste si reglabile croiala lejera in A.NOTA: Capotul nu este inclus




neglijeu-elegant-7

Neglijeu de lux sally Blue • Hamana

Lenjerie pentru femei
Neglijeu de lux bleumarin cu dungi. Decorat cu dantela lucioasa!Confectionat din microfibra delicata foarte elasticaBretele inguste reglabile in lungime in partea din spateIn partea din fata este decorat cu dantela florala si fundite punctate - detalii originale!Croiala stramta imbratiseaza cu senzualitate si evidentiaza formeleLungime pana sub fund (in functie de inaltime)



camasa-de-noapte-eleganta-8

Camasa de noapte satinata Audrey II • Irall

Lenjerie pentru femei
Camasa de noapte Audrey aspect satinat culoare albastru roial. Decorat cu borderie florala!Din material neted si satinat de culoare albastru roialDecorata cu dantela moale cu broderie floralaCupe triunghiulare neintarite din tul cu detalii florale brodate cu o fundita satinata intre cupeCroiala lejera ce flateaza orice silueta evidentiand decolteul si ascunzand micile defecteBretele inguste si reglabileLungime pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime)

CAMASI DE NOAPTE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


neglijeu-elegant-8

Neglijeu Melani • Hamana

Lenjerie pentru femei
Neglijeu de lux din viscoza fina:- material fin si elastic - decolteu in V din dantela - pieptul este decorat cu trei trandafiri in verticala - maneci lungi decorate in capat cu dantela - lungime deasupra genunchiului - usor valurita in partea de jos - ambalat in cutie.