dyfashion.ro

Haine fratuzesti la preturi romanesti!

haine-femei-din-oferta-la-femme-1
M-am convins de-a lungul timpului că investiția în lucrurile simple este cea mai inspirată alegere. Dar cum faci să strălucești prin prisma simplității și a neutralității? Bineînțeles ca există o limită când vine vorba de insistențele mele în ceea ce privește esența și eficiența.

Nu înseamnă ca trebuie să cădem într-o extremă și să nu acceptăm niciun element surpriză pe o haină sau pe un obiect decorativ. Că de ar fi așa, ne putem duce liniștite la mănăstire sau să trăim ca asceții pe vârful muntelui. Chintesența acestei idei sunt bunul gust și bunul simț!

Când vine vorba de articole vestimentare ne axăm pe versatilitate! O rochie trebuie să o poți integra în cinci stiluri diferite, o pereche de pantofi trebuie să se potrivească la cel puțin trei sau patru ținute și tot așa.

Gândește-te la o pereche de jeans. Niciodată, dar niciodată cu ștrasuri! Baby, insist!

haine-femei-din-oferta-la-femme-2haine-femei-din-oferta-la-femme-3

Sunt enervanți și de prost gust dacă îmi permiți. Mai bine optează pentru bijuterii cu pietre, decât pentru ștrasuri la blugi! Trei sau patru perechi de jeans sunt arhisuficiente pentru o garderobă. O pereche skinny, negru sau albastru deschis, o pereche drepți și dacă vrei tu neapărat, una în stil boyfriend.

Cei din urmă ar fi de preferat să nu fie exagerat de prespălați și jigăriți, iar jeanșii conici ca să-i poți purta cu cizme, este necesar să fie dintr-un denim subțire ca și colanții, altfel va arata inestetic și va îngroșa piciorul excesiv. Cam atât la capitolul jeans!

VEZI OFERTA COMPLETA DE JEANSI DIN COLECTIA LA FEMME AICI

Mie personal îmi plac foarte mult pantalonii de costum care în funcție de material și densitate sunt extraordinari în orice anotimp, dar mai ales toamna și iarna. Purtați cu pulovere oversized, camăși, bluze pe corp, poți  crea ținute foarte reușite. În această perioadă îi poți asorta lejer cu pantofi cu șiret sau botine cu toc sau fără.

haine-femei-din-oferta-la-femme-4haine-femei-din-oferta-la-femme-5

For the bottom part of your body, vara la birou sau oriunde, sunt perfecți pantalonii din in sau bumbac. Deși sunt lungi îți vor ține răcoare și te vei simți confortabil. Cu bluze fără mâneci sau cămăși sunt ideali pentru o garderobă versatilă. Pentru un astfel de outfit poți opta pentru vestiții pantofi stiletto, sandale cu toc sau balerini. Nimic mai simplu!

În magazinele noastre online sau fizice poți găsi jeans și pantaloni simpli și de bun gust la prețuri accesibile oricărei femei care se respectă.

haine-femei-din-oferta-la-femme-6haine-femei-din-oferta-la-femme-7

VEZI OFERTA COMPLETA DE PANTALONI DIN COLECTIA LA FEMME AICI

În rest, vara ar fi ideal să-ți pui în evidență cât mai des feminitatea și să optezi pentru rochii și fuste. Lungi, midi, de tip creion,  cloșate și diafane, cu imprimeuri florale sau simple, e păcat să nu te bucuri de creativitate.

Acum o sa-ți prezint o fustă midi din  bumbac, dar cu aspect denim care stă cuminte pe rafturile magazinelor noastre și te așteaptă! Astăzi o găsești la prețul promoțional de 80,00 lei.  E fantastică în combinație cu bluzele de tip ie pe care le poți găsi tot la noi.

haine-femei-din-oferta-la-femme-8haine-femei-din-oferta-la-femme-9


 VEZI OFERTA COMPLETA DE FUSTE DIN COLECTIA LA FEMME AICI

În plus, bluzele de tip ie le poți purta cu jeans, fustă tip creion, fustă lungă, vaporoasă sau fustă midi, amplă și neapărat neagră. Și apoi, doar ești româncă baby, e păcat să nu ai în garderoba personală o astfel de bijuterie!

haine-femei-din-oferta-la-femme-10haine-femei-din-oferta-la-femme-11

Uneori alegerea top-urilor sau a bluzelor poate fi dificilă. Dacă in the lower part of the body ai optat pentru simplitate, cămășile ori bluzele tale au nevoie de dichis. Accesorii precum volănașe, funde, ciucurași sau lungimi disproporționate ale mânecilor pot fi interesante.

haine-femei-din-oferta-la-femme-12haine-femei-din-oferta-la-femme-13

LaFemme îți propune o bluză din voal, cu mânecile fluture pentru diversitatea garderobei tale. Este la fel de versatilă ca toate celelalte sugestii pe care ți le-am făcut. Poți fi deosebită în fiecare zi cu o astfel de bluză. O poți combina cu o pereche de jeans conici,  fustă creion sau lungă. Adaugi un lanț cu pandantiv care ar fi de preferat să nu treacă  în lungime de zona plexului solar și gata. Un outfit perfect pentru o plimbare sau o zi aglomerată la birou! Pentru doar 99,99 lei poate fi a ta.

VEZI OFERTA COMPLETA DE BLUZE DIN COLECTIA LA FEMME AICI

Uneori este greu să optezi pentru feminitate cânf afară sunt -15 grade și alegi pantalonii. LaFemme are mereu trucuri care să te ajute să te îmbraci cu bun gust și rafinament indiferent de anotimp!

Cea mai importantă piesă din garderoba de iarnă este haina. Când spun haină mă refer la palton sau pardesiu. Este recomandat să ai două. Una care să fie piesă de bază, în culori neutre și croială simplă pe care să o poți îmbrăca atunci când nu ai timp de prea mult dichis și una deosebită care să-ți fie dragă și care să fure orice privire. Poți opta pentru culori vii, aplicații de blană pe un guler supradimensionat, un design cu imprimeu, croială asimetrică, etc. Haina ar fi recomandat să fie 100% lână sau măcar în proporție de 80-90%. Ar fi bine să nu te zgârcești la bani dacă vrei să fii confortabilă și să-ți țină de cald fără să te înfofolești.

haine-femei-din-oferta-la-femme-14haine-femei-din-oferta-la-femme-15

 VEZI OFERTA COMPLETA DE PALTOANE FEMEI DIN COLECTIA LA FEMME AICI

Un alt aspect important de care nu ar trebui să uiți nicio clipă este feminitatea. Deși temperaturile pot să coboare foarte mult și ai tendința să optezi pentru pantaloni, rochiile din stofă purtate cu un cardigan gros sau din cașmir și dresuri  groase pot face față frigului de afară. Curea subțire din lac în talie, ghete până la gleznă cu toc înalt și o pălărie cu boruri largi pot completa ținuta într-un mod spectaculos.

haine-femei-din-oferta-la-femme-16haine-femei-din-oferta-la-femme-17
 
Rochia midi cu falduri din colecția noastră o găsești în magazinele noastre fizice sau online la preț redus. O variantă sexy ar fi rochiile scurte purtate cu cizme mulate care trec de genunchi. Rochiile scurte în culorii vii sau neutre din colecția LaFemme le găsești online la prețul de la 129,99 lei.

haine-femei-din-oferta-la-femme-18haine-femei-din-oferta-la-femme-19

VEZI OFERTA COMPLETA DE ROCHII DIN COLECTIA LA FEMME AICI

În zilele extrem de friguroase îți este permis o pereche de jeans strânși pe picior și un pulover lejer, supradimensionat. Te rog să nu optezi pentru blugi groși îndesați în cizme! Dacă îți dorești neapărat o astfel de combinație, alege jeanși elastici ca niște colanți mai groși. În orice caz nu este cea mai fericită alegere.

Alte piese absolut indispensabile pe perioada iernii sunt șalurile mari, imprimate, cardiganul din cașmir purtat cu topuri din bumbac sau rochii subțiri, geaca de motor și gențile maxi.

Totodată bijuteriile sunt cele care ne pot face iarna mai blândă. La femme deține pe stoc un colier superb croșetat cu motive etnice. Îl poți achiziționa de pe LaFemme.ro la prețul de 89,99 lei.

haine-femei-din-oferta-la-femme-20
 ACCESORII DE IARNA DIN OFERTA LA FEMME AICI

Îți amintesc că și iarna poți fi îndrăzneață și feminină. Nu aștepta vara pentru a-ți etala creativitatea și frumusețea.

Surse articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2016/10/din-ce-ar-trebui-sa-fie-alcatuita-o-garderoba-cu-gust-partea-i/
http://www.lafemme.ro/blog/2016/11/din-ce-ar-trebui-sa-fie-alcatuita-o-garderoba-cu-gust-partea-ii/