dyfashion.ro

Look stylish cu pantaloni cu fir lame

look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-1
Spectaculozitatea unei tinute este adesea redata de finetea detaliilor. Cu cat acestea sunt mai originale, cu atat aparitia ta va fi admirata mai mult. Pornind de la acest considerent, am cautat  piesa care sa ma fascineze si sa ma faca sa imi doresc cu ardoare sa o am in garderoba. Desi anumite piese par sa fie iesite din moda, de cele mai multe ori reintra in moda in momente mai putin asteptate.

Cam asa este si cazul pantalonului cu fir lame, pe care nu l-am mai vazut prin magazine de ceva timp, insa isi face aparitia intr-un mod indraznet in acest sezon. Oarecum apariția sa este justificata de tendintele actuale: stralucire, unicitate, glam si personalitate puternica.
Astazi iti propun un outfit al carui piesa centrala este acest pantalon spectaculos!

Iata piesele de care ai nevoie pentru a-ti contura un look stylish si plin de feminitate:


Pantaloni LaDonna Party Enchantment Gold


Cu siguranta ti-a fost dor de pantalonul cu fir lame! Spun asta pentru ca este extraordinar de elegant si plin de farmec. Stralucirea sa se rasfrange asupra intregii tinute, oferindu-ti o alura demna de VOGUE! Materialul din care este realizata aceasta piesa este jacquard, care este ai precis un tip de tesatura ce a aparut in Evul Mediu si a devenit celebru datorita capacitatii sale de a genera modele grafice prin imbinarea firelor in procesul de tesere. Acest material era accesibil numai regilor si nobilimii, dat fiind caracterul sau spectaculos.

Pantalonul La Donna Party Enchantment Gold propune modele geometrice unice realizate prin impletirea firelor, continand fibre naturale. Modelul este elegant si potrivit pentru un eveniment special sau o conferinta business. Talia este inalta, iar croiul conic. Poti purta aceasta pereche de pantaloni chiar si la petrecerea de revelion, fiind cu adevarat o piesa stralucitoare!

look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-2look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-3


Body Fofy Gentle Choice Black


Data fiind complexitatea grafica a pantalonilor cu fir lame, propunerea mea in materie de bluza este: body-ul negru. Desigur, poti opta si pentru o camasa din matase neagra negru sau o helanca neagra, insa body-ul din catifea cu aplicatie din dantela este o alegere curajoasa si inspirata! Dantela aduce cu sine un touch boem, iar catifeaua echilibreaza intr-un mod elegant si relaxat cu stralucirea gold a pantalonului. Faptul ca piesa este mulata pe silueta te ajuta, caci scoate in evidenta talia dat fiind modelul cu talie inalta al pantalonului prezentat mai sus.

look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-4look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-5


Palton Top Secret SPZ0259CA Black


Pentru a completa tinuta iti recomand un palton extra stylish! Are guler lat, doua randuri de nasturi, si este un model scurt. Aduce o tenta militara, iar gulerul supradimensionat ma duce cu gandul la jachetele ofiterilor francezi de acum cateva secole. Acest palton mono este perfect pentru tinuta a carei piesa centrala este un item bogat in imprimeu. Negrul va scoate si mai mult in evidenta tesatura cu accente gold a pantalonului.

look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-6look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-7


Pantofi Mineli Boutique Seductive Black


Pentru ca orice tinuta este conturata cu adevarat doar atunci cand alegem pantofii, iata aici si propunerea mea care este tot… mono. O pereche de pantofi cu decupaj rotund extrem de feminin, cu o mica platforma si toc inalt, este tot ce ai nevoie pentru a pune cireasa de pe tort si a avea parte de un look incredibil de sexy si stilat.

look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-8look-stylish-cu-pantaloni-cu-fir-lame-9

 VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE TINUTE FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-pantalonul-cu-fir-lame-cel-mai-nou-intro-in-sezonul-iarna-2016/