dyfashion.ro

O gama variata de geci si jachete

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-1

Geaca Winter Joy DarkBlue

GECI
Geaca de toamna/iarna, dintr-un material de grosime medie, din fas lucios, va oferi o nota de eleganta celei care o va purta. Are o lungime pana sub genunchi si croiul este cambrat. In fata se inchide cu 2 capse si cordon.

GECI SI JACHETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-2

Geaca Lovely Look Red

GECI
Geaca stil clos cu imprimeu floral, din material de fas, fin la atingere. Se inchide cu fermoar si este usor de asortat la o tinuta casual-eleganta.

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-3

Geaca Waterproof Grey

GECI
Geaca cu maneca lunga, captusita la interior, usor lucioasa potrivita pentru sezonul toamna. Poart-o si cu siguranta vei fi remarcata!

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-4

Jacheta Warm Hearted Black

JACHETE
Jacheta groasa, din lana, fara captuseala pe interior, cu un design elegant, cu pliuri de material tip peplum la nivelul taliei inferioare. Se inchide cu nasturi si se potriveste pentru iarna.

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-5

Geaca Modernity Black

GECI
Geaca pana la genunchi, cu un croi asimetric, din material de fas, captusita pe interior. Se potriveste pentru sezonul toamna/iarna si se inchide cu fermoar. O vei alege cu siguranta datorita designului atragator, usor de asortat.

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-6

Jacheta Fluffy Love Blue

JACHETE
Jacheta sport, in culori foarte vii. Este potrivita pentru zile friguroase, fiind facuta dintr-un material gros si pufos in interior. Se inchide cu fermoar, in partea stanga. Poart-o sezonul acesta si iti va face zilele mai calduroase.

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-7

Geaca Waterproof DarkBlue

GECI
Geaca cu maneca lunga, captusita la interior, usor lucioasa potrivita pentru sezonul toamna. Poart-o si cu siguranta vei fi remarcata!

GECI SI JACHETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-8

Geaca Perfect Flame Black

GECI
Geaca din fas, tip palton, cu un croi evazat si asimetric, captusita pe interior. Se inchide cu fermoar si este ideala pentru toamna-iarna. Materialul este moale si neelastic.

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-9

Jacheta Idolization Burgundy •

JACHETE
Jacheta din lana cu aplicatii de dantela pentru un look elegant si inedit. Alege sa te imbraci ca o diva si sa nu-ti fie frig, nici la temperaturi scazute! Este accesorizata cu nasturi si se inchide cu mos si baba, fiind captusita pe interior. O poti asorta cu usurinta la orice tinuta: eleganta, casual sau office.
geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-10

Jacheta Office Diva Brown •

JACHETE
Jacheta din jaquard cu design modern, captusita pe interior, ideala pentru sezonul de toamna. Are in compozitie lana. Asorteaz-o cu o pereche de pantaloni tip pana sau cu blugi si adopta o tinuta casual chic! Materialul nu este elastic, se inchide cu fermoar.

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-11

Geaca Lovely Look DarkBlue

GECI
Geaca stil clos cu imprimeu floral, din material de fas, fin la atingere. Se inchide cu fermoar si este usor de asortat la o tinuta casual-eleganta.
geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-12

Geaca Chic Caprice Black

GECI
Geaca moderna din fas cu un croi asimetric. Fas matlasat cu un strat de vatelina , cu imprimeu si buzunare. Are captuseala satinata si se inchide cu fermoar. Este ușor vatuită, de grosime medie.
geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-13

Geaca Irresistible Winter Brown

GECI
Alege una dintre cele mai calduroase geci. Geaca Ireesistible Winter este perfecta pentru anotimpul rece si te va uimi cat este de frumoasa.




geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-14

Jacheta Hotest DarkBlue

JACHETE
Cardigan gros, din lana, cu buzunare, accesorizat cu un cordon in talie. Alege din colectia Cardigane!

GECI SI JACHETE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

geci-paltoane-jachete-din-oferta-starshiners-15

Geaca Frosty Affair Black

GECI
Geaca pana in talie potrivita pentru a crea o tinuta casual impecabila. Se potriveste la blugi skinny dar si la jeansi cu croi mai larg. O recomandam chiar si la fuste din jeans. Lasa-ti imaginatia sa te ajute pentru a crea un look fresh!








Geci si jachete dama

Gecile sunt cele mai bune aliate in sezonul rece. Indiferent ca iti plac gecile pana in talie, jachetele,  trenciurile, sacourile mai groase sau cardiganele, vei gasi o gama variata de geci si jachete care iti tin de cald si se combina armonios cu fuste, pantaloni sau rochii. Vezi care sunt gecile care ti se potrivesc si da de veste prietenelor tale! Daca esti in cautarea unui palton mai gros, intra in pagina Paltoane.