dyfashion.ro

O rochie moderna pentru petreceri

Ar fi ideal sa depasim acele momente in care stam cu mana in sold in fata unei garderobe pline si realizam ca nu avem o rochie potrivita pentru un party super stylish! Cum nu vom putea trece peste acest moment niciodata, pentru ca suntem femei și pretentiile noastre sunt demne de orice zeita, iti propun sa te relaxezi si sa iei in cosiderare tinuta de mai jos pentru urmatoarea petrecere la care ai fost invitata.

Am ales, desigur, rochia neagra care este un adevarat statement in materie de vestimentatie de dama, insa am preferat sa merg pe o varianta moderna, decupata intr-un mod unic si plin de senzualitate!

Iata propunerea mea:


Rochie Ana Radu Sensual Mirage Black


Ce spui? Ti-am atras atentia? Cu siguranta rochia Ana Radu Sensual Mirage Black nu poate fi ignorata atat de usor. Am ales sa iti propun acest model pentru decupajele extrem de interesante si aerul misterios in care e invaluita tinuta. In primul rand partea de corset a fost gandita cu taietura tip inimioara, insa pentru a da un efect edgy tintei, croiul a fost transformat intr-un mix extrem de intraznet dintre o rochie cu decolteu inimioara si o rochie petrecuta peste urmar.



Astfel ai o tinuta extrem de sexy, care iti lasa descoperiti umerii si tenteaza privirile cu micul decupaj in zona bustului. Daca aceste detalii nu sunt suficiente pentru a te convinge, ce spui de lungimea rochiei? Este potrivit de lunga pentru a-ti pune in evidenta coapsele, insa suficient de scurta incat sa incite imaginatia celor din jur!

Aceasta rochie de dama propune un croi asimetric atat in partea superioara cat si inferioara. In partea inferioara, mai precis in zona taliei, avem un cordon care depaseste lungimea rochiei conturand inca o data caracterul edgy al tinutei, precum si asimetria care iti pune in valoare silueta.

VEZI AICI SI ALTE MODELE DE ROCHII DE OCAZIE

Pantofi Din Piele Naturala Mermaid Gold

La o astfel de rochie nu ai cum sa optezi pentru ceva simplu, caci ea insasi propune accesorii opulente care sa contureze cu simplitatea materialului catifelat. In materie de pantofi iti propun un model cu accente gold.

Una din cele mai stilate si apreciate asocieri din intreaga lume este cea dintre piesele vestimentare negre si accesoriile gold sau cu influente gold. Rafinamentul este cuvantul de baza in cazul unei astfel de tinute, de aceea recomandarea mea este sa aduci stralucirea aparitiei tale cu ajutorul acestor pantofi mermaid-like!


Geanta Top Secret S025741 Black

Pentru a puncta tinuta mai avem nevoie de un singur accesoriu: poseta tip clutch! Am ales sa iti propun una realizata dintr-un material catifelat asemanator rochiei, cu influente gold extrem de fine si colturi rotunjite. Asigura-te ca vei purta o bratara aurie supradimensionata si un parfum suficient de puternic pentru un astfel de look edgy!


 VA RECOMANDAM NOILE TINUTE PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/alege-o-rochie-moderna-pentru-petreceri-de-sezon-de-neuitat/