answear.ro%20

Paltoane colorate pentru sezonul rece

paltoane-colorate-pentru-sezonul-rece-1

Paltoanele colorate – vedetele sezonului rece


În general, culorile care predomină în ținutele noastre din sezonul rece  sunt cele închise, precum maro, bleumarin sau negru.  Cel puțin atunci când vine vorba de paltoane sau geci. Motivele? Sunt ușor de asortat, camuflează petele și  sunt în ton cu vremea mohorâtă de afară.

Chiar dacă ne avantajează din mai multe puncte de vedere, trebuie să recunoaștem că hainele închise la culoare sunt destul de plictisitoare și monotone. De aceea, în ultimul timp, designerii  ne propun să purtăm culori tari nu doar în sezonul rece, ci pe tot parcursul anului.

Pentru sezonul toamă-iarnă 2016, vedetele sunt paltoanele fantezie: colorate, supradimensionate sau cu broderie. Culorile vibrante nu doar că arată bine și atrag toate privirile, dar reușesc să ne dea și o stare de spirit bună. De aceea, dacă ai în plan să îți achiziționezi un palton sau o geacă nouă, ar trebui să iei în considerare și acest aspect.

Așadar, încearcă să renunți la hainele plictisitoare și apelează la un palton colorat care să te umple de bună dispoziție. Ai câteva sugestii aici.

paltoane-colorate-pentru-sezonul-rece-2

Sursa:
http://ceimbracazi.ro/2016/11/15/paltoanele-colorate-vedetele-sezonului-rece/