dyfashion.ro

Poarta rochii din dantela de Craciun

poarta-rochii-din-dantela-de-craciun-1

Rochiile elegante de dantela - cel mai scurt drum spre tinute spectaculoase


Dantela este una dintre texturile care, de-a lungul timpului, a cunoscut exclusiv apreciere din partea creatorilor de moda si a femeilor din intreaga lume. Farmecul sau a inghetat in timp, motiv pentru care investitia intr-o rochie din dantela inseamna investitie intr-un articol vestimentar etern in voga, mereu complimentat si admirat. Exista atat de multe modele de rochii elegante din dantela, incat este absolut imposibil sa nu reusesti sa iti gasesti cel putin un model care sa te avantajeze. Un alt beneficiu esential al rochiilor din dantela este reprezentat de faptul ca acestea pot fi purtate indiferent de sezon, daca optam pentru modelele potrivite. Nu doar stilurile rochiilor elegante de dantela difera, ci si textura acestui material, astfel ca o garderoba festiva poate sa fie compusa exclusiv din rochii de dantela si sa se caracterizeze prin unicitate si rafinament.


Rochiile rosii din dantela pe care le poti purta la petrecerea de Craciun


Desigur, ne putem intreba care sunt culorile ideale pe care le putem purta la petrecerea de Craciun. Iti recomandam sa te lasi imbratisata de eleganta fara precedent a rochiilor rosii din dantela, in special daca ne raportam la petrecerile de final de an. Daca consideri ca este o culoare mult prea indrazneata pentru tine, reconsidera-ti atitudinea: rochiile din dantela rosie exista intr-o gama foarte variata de nuante, pentru toate preferintele. Daca vrei sa iti pastrezi un aer mai discret si sa iesi in acelasi timp din anonimat, opteaza pentru rochiile din dantela in tonuri de rosu-bordo - o culoare mai bogata, dar cu accente mai inchise, care iti permite sa te faci remarcata printr-un stil rafinat si delicat. 

poarta-rochii-din-dantela-de-craciun-2poarta-rochii-din-dantela-de-craciun-3

Confectionata din dantela integral, rochia eleganta Noelle bordo este o optiune mai mult decat perfecta in acest sens. Manecile sale trei sferturi si lungimea midi o recomanda pentru a fi purtata in sezonul rece, in vreme ce detaliile usor transparente din partea superioara, in cobminatie cu decupajul delicat din zona spatelui iti asigura o alura usor provocatoare, in acelasi timp misterioasa si feminina. Se potriveste oricarui eveniment, datorita lungimii sale versatile, si iti garanteaza complimentele oricarui privitor.

Poti opta, de asemenea, daca ai o personalitate mai indrazneata, pentru rochii din dantela in tonuri pasionale de rosu aprins. Rochiile Donatella, Nadine, Antonia sau Norina sunt doar cateva dintre rochiile elegante rosii marca Miss Grey care iti vor transforma petrecerile de final de an in amintiri de exceptie.

De asemenea, rochiile din dantela marsala (o nuanta si mai inchisa de bordo) sunt o alta optiune excelenta pentru tine.

Accesoriile discrete completeaza perfect rochiile de seara din dantela


Evident, pentru completarea tinutei tale ideale pentru petrecerea de Craciun, ai nevoie si de cateva accesorii care sa iti definitiveze aparitia. Recomandam sa porti rochiile din dantela in combinatie cu bijuterii si accesorii discrete in tonuri de auriu sau argintiu, pentru a maximiza potentialul acestora la petrecerile de final de an. De asemenea, perlele sunt o alta optiune pe care o poti alege. Totul depinde de creativitatea ta si de modelul de rochie din dantela pe care il alegi.

Descopera colectiile de rochii din dantela, si straluceste la evenimentele speciale.

Rochii de ocazie din dantela - vezi oferta actualizata

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/de-craciun-poarta-rochii-din-dantela/