dyfashion.ro

Rochii de catifea la moda si in 2017

rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-1

Tendințe: Rochiile de catifea cuceresc podiumurile de modă în 2016/2017


Podiumurile de modă internaționale, o sursă importantă de inspirație pentru fashioniste și femei care iubesc să fie în tendințe, au fost invadate în acest sezon de rochiile de catifea!

În pragul petrecerilor de Revelion și Sărbători, această tendință apare ca o soluție salvatoare pentru orice femeie care-și dorește să fie o apariție seducătoare în noaptea dintre ani. Ce poate fi mai elegant ca o rochie de catifea?


Catifeaua, must have-ul sfârșitului de an 2016/2017


Iarna 2016/2017 stă sub semnul catifelei, însă aceasta nu mai e condiționată de negrul elegant și sobru. Am văzut pe catwalk o varietate de culori îndrăznețe, aprinse, precum roșu aprins, albastru royal, verde sau portocaliu închis, astfel că ne-am inspirat de la cei mai buni.

Iată doar câteva modele de rochii de catifea elegante din colectia 2016/2016 Ama Fashion, care te vor cuceri sezonul acesta și îți vor garanta o mulțime de complimente la petrecerile de Sărbători:

rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-2rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-3


Catifeaua este prezentă la toate prezentările de modă Toamnă/Iarnă 2017


Unul dintre cele mai luxoase materiale disponibile, catifeaua a fost deosebit de apreciată pe podium, atât la show-urile de fashion de la Milano, cât și în Londra sau la Paris.

Siluetele prind un strop de extra feminitate datorită catifelei, astfel că femeile le iubesc pentru că evidențiază într-un mod deosebit de grațios liniile corpului.

rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-4rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-5

Trendul actual își trage rădăcinile încă din anii 1990 și se bucură de o revenire spectaculoasă în prezent.

Află chiar de la revista Vogue că printre iubitorii acestui trend se află cunoscute case de modă ca Prada, Gucci, Fendi sau Emilio Pucci – toți au experimentat din plin cu materialul vedetă al sezonului rece: catifeaua!

Fie că este vorba de o rochie cu personalitate, pantaloni cu inserții sau un top inedit din catifea, sezonul toamnă iarnă 2016/2017 îi stă la degetul mic.

rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-6rochie-de-catifea-la-moda-in-2017-7

Sfârșitul lui 2016 e deosebit de generos în tendințe și-ți oferă o mulțime de variante de rochii din catifea deosebite. Pregătirile pentru petrecerile de Crăciun și Revelion au început, astfel că Ama Fashion ți-a pregătit o selecție cu cele mai elegante modele, ca ție să-ți fie mai ușor să te decizi.

Tu ce culoare preferi pentru rochia ta de catifea?

Sursa:
https://www.amafashion.ro/blog/rochii-catifea-trend-2016/