dyfashion.ro

Rochii de petrecere cu paiete

rochie-de-petrecere-cu-paiete-1
Daca m-ai intreba ce inseamna perioada aceasta pentru mine, pe langa semnificatia sarbatorilor petrecute alaturi de familie, as spune ca inseamna stralucire. As spune ca inseamna magie si o lume aparte, iar intr-o o astfel de lume poti intra doar cu o tinuta de speciala! Se spune ca suntem facuti din praf de stele si cred ca acest lucru ajungem sa il simtim pe deplin in perioada sarbatorilor de iarna, cand totul este luminat, si pana si stelele le vedem mai usor cu ochiul liber…

Da, magica sarbatorilor m-a cuprins, si pot spune cu mana pe inima ca in aceasta perioada exploatez cat pot de mult tinutele glittery sau shiny! De aceea, sfatul meu pentru tine este sa iti faci curaj si sa stralucesti cat mai mult in aceasta perioada, atat prin zambet cat si prin tinuta.

Dupa o astfel de incurajare, pe care o pot repeta la nesfarsit si nu numai cu ocazia sarbatorilor de iarna, te ajut si cu doua recomandari in materie de rochie cu paiete pe o poti purta de Craciun sau la party-ul de Revelion!


Rochie Ana Radu Gorgeous Party Gold


Pentru ca poate nu ai curajul sa te acoperi din prima cu paiete, am ales o rochie a carui pattern este realizat din aplicatii stalucitoare. Daca te gandesti la o tinuta speciala si totusi, oarecum, clasica pentru petrecerea de Revelion, iti recomand rochia Ana Radu Gorgeous Party Gold datorita modelului unic  conturat de paietele aplicate pe materialul crem-nude.

Ador manecile din voal decorate cu paiete, caci aduc un aer classy tinutei, voalul facilitandu-ti miscarile in timpul dansului. Aplicatiile din paiete in combinatie cu materialul cred creeaza iluzia ca esti imbracata din cap pana in picioare in aur! Este o rochie perfecta pentru un party dat de Marele Gatsby, la care stilul iti garanteaza intrarea! 

rochie-de-petrecere-cu-paiete-2

Rochie Golden Leef Silver


Cea de-a doua recomandare este tot un mixt intre material si aplicatii din paiete, de data aceasta argintii. Modelul realizat din paiete imbina inspiratia de natura florala (frunzele) si influentele geometrice (triunghiuri, romburi) intr-un mod extrem de stylish, generand un efect impresionant. Poti spune ca purtand aceasta rochie porti o armura moderna, demna de o razboinica moderna care zilnic lupta pentru succesul sau!

Rochia iti subtiaza silueta datorita aplicatiilor stralucitoare care sunt dispunse vertical doar pe centrul rochiei, lasand lateralul neocupat. De aici si efectul de suplete si conturare a siluetei intr-un mod modern. Rochia este perfecta pentru o aparitie la un party de revelion care propune o tematica moderna, statement, potrivita pentru noul an ce se lasa asteptat cu mare zarva!

rochie-de-petrecere-cu-paiete-3rochie-de-petrecere-cu-paiete-4

Acum, decizia iti apartine. Vei opta pentru stralucire aurie sau pentru impunatorul argintiu?

VEZI AICI SI ALTE MODELE DE ROCHII CU PAIETE 

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-cu-paiete-o-piesa-classy-ce-nu-se-demodeaza-niciodata/