dyfashion.ro

Rochii de petrecere, colectia Miss Grey

rochie-de-petrecere-din-noua-colectie-miss-grey-1

Rochii de ocazie pentru petrecerile de Craciun si Revelion


Cele mai importante doua momente din acest sezon se rezuma la petrecerile de Craciun, respectiv Revelion. In ambele cazuri, trebuie sa avem o tinuta impecabila care sa atraga complimentele tuturor si care sa ne ajute sa ne cream amintiri de neuitat alaturi de toti cei dragi. Rochiile de petrecere potrivite pentru aceste doua momente trebuie, in primul rand, sa te faca pe tine sa te simti increzatoare, frumoasa si unica. Opteaza pentru culori indraznete, pentru deisgn-uri inedite si pentru detalii pline de stil.

Toate aceste elemente pot fi regasite in noua colectie de rochii elegante de toamna-iarna semnata Miss Grey. Te invitam sa descoperi rochiile de petrecere pe care ti le punem la dispozitie, si sa le adaugi garderobei tale festive astfel incat sa te bucuri de cele mai frumoase evenimente din acest an.


Rochii de petrecere pentru... sezonul rece


Iti vine sau nu sa crezi, exista o infinitate de modele de rochii de petrecere ideale pentru sezonul rece. Iar asta pentru ca nu putem sa ne privam de eleganta, stil si rafinament doar pentru ca temperaturile nu sunt tocmai prietenoase. Rochiile pentru petrecerile din sezonul rece se diferentiaza in primul si in primul rand prin intermediul materialelor, si prin anumite elemente ale design-ului.

rochie de petrecere scurtaCea mai recenta colectie Miss Grey se contureaza in jurul rochiilor de petrecere din catifea, cu insertii de dantela, din triplu voal elastic, din antic, si in jurul detaliilor pretioase si unice, precum penele, franjurii, margelele sau paietele. Vei diferentia foarte usor o rochie de petrecere potrivita pentru sezonul rece prin faptul ca aceasta va avea manecile trei-sferturi sau lungi, sau va fi confectionata din catifea si alte texturi bogate, similare acesteia, care ne pot asigura un confort sporit.


Cele mai frumoase rochii pe care le poti purta la evenimentele de sezon


Intr-o forma usor metaforica, cele mai frumoase rochii de petrecere pe care le-ai putea purta sunt cele in care tu te simti cel mai bine. Dincolo de asta, cu siguranta te vei simti mult mai inspirata daca ai primi si recomandari concrete. Inspirate din ultimele trenduri internationale, rochiile de petrecere marca Miss Grey sunt creatii care te cuceresc instantaneu. Poarta cu incredere rochii elegante care iti evidentiaza formele feminine intr-o maniera subtila, si care se diferentiaza printr-un detaliu indraznet.

Spre exemplu, una dintre recomandarile noastre pentru petrecerile de sezon este rochia scurta de petrecere Kari. Simpla, dar la prima vedere incredibil de fermecatoare, cu o alura usor retro, rochia de petrecere scurta Kari este un accesoriu care atrage instantaneu. Confecitonata din catifea fina neagra si diferentiindu-se printr-un superb detaliu - si anume - insertiile de pene de la baza fustei, rochia neagra scurta iti confera o alura provocatoare, distinsa si increzatoare. Decolteul in V iti pune in valoare bustul, in vreme ce rochia neagra de petrecere in sine iti valorifica formele feminine. 

rochie-de-petrecere-din-noua-colectie-miss-grey-2rochie-de-petrecere-din-noua-colectie-miss-grey-3

Penele aplicate peste catifeaua luxurianta iti vor asigura o imagine dinamica, imposibil de trecut cu vederea. Fara sa aiba nevoie de prea multe accesorii, rochia de petrecere iti va oferi o aparitie definita de rafinament, stil, luxurianta, feminitate si senzualitate.

Rochii de petrecere - vezi oferta completa

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-de-petrecere-inedite-in-noua-colectie-miss-grey/