dyfashion.ro

Rochii de Revelion recomandate

rochie-eleganta-de-revelion-1
Cele mai in voga trenduri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi rochiile pentru Revelion

Pentru a marca asa cum se cuvine un astfel de eveniment, este esential sa iti alegi o rochie de Revelion care sa te scoata din rochie de revelion din catifeaanonimat si care sa se diferentieze de orice alta rochita care face parte din garderoba ta si pe care ai purtat-o la celelealte evenimente speciale de pe parcursul anului.

Anul acesta, creatorii de moda isi indreapta atentia asurpa detaliilor stralucitoare, asupra texturilor spectaculoase, cu alura luxurianta, creand rochii pentru Revelion de o eleganta si un rafinament absolut irezistibile. Catifeaua colorata sau neagra, dantela pretioasa si paietele sunt doar cateva dintre elementele care definesc cele mai in voga rochii de Revelion pe care le poti purta in acest an. Opteaza pentru culori vibrante, eventual cu accente metalice, pentru o aparitie glamour si pentru a starni admiratie.

Accesorii si culori perfecte pentru o tinuta de Revelion de vis

Daca rochia ta pentru Revelion trebuie sa fie spectaculoasa, asta nu inseamna, sub nicio forma, ca trebuie sa neglijezi accesoriile cu ajutorul carora iti complimentezi rochita. In functie de stilul pentru care optezi, raporteaza-te intotdeauna la ideea ca accesoriile tale trebuie sa completeze si sa puna in valaore rochita si nu invers.

rochie-eleganta-de-revelion-2rochie-eleganta-de-revelion-3
 
Iti recomandam sa te orientezi asupra combinatiilor cu tonuri de auriu si argintiu in special, mai ales daca optezi pentru rochite colorate. Rosul, negrul, albastrul, verdele sunt doar cateva culori care se potrivesc de minune cu un clutch si bijuterii aurii sau argintii, acestea garantandu-ti o aparitie fenomenala care va starni nenumarate complimente.

Rochiile elegante de Revelion recomandate de Miss Grey

Noua colectie de toamna-iarna Miss Grey este dedicata exclusiv rochiilor de Revelion si pentru petrecerile de sezon, astfel ca iti propunem o varietate considerabila de articole vestimentare dintre care iti poti alege favorita.

Astazi, iti sugeram sa porti rochii pentru Revelion din catifea, intr-un design menit sa iti valorifice feminitatea si formele si cu detalii unice, care vor impresiona orice privitor. Rochiile elegante Vanda sunt o alegere extrem de potrivita pentru un astfel de eveniment. Fiind confectionate din catifea fina de cea mai buna calitate, rochiile de Revelion Vanda sunt disponibile in tonuri de albastru imperial, verde smarald sau clasicul negru. 

rochie-eleganta-de-revelion-4rochie-eleganta-de-revelion-5

Croite in linie conica, pentru a conferi siluetei tale un plus de feminitate si senzualitate, rochiile elegante midi iti urmaresc subtil liniile corpului, accentuandu-ti talia. Cu bustul infumusetat prin aplicatia cu franjuri si margele, rochiile elegante reusesc sa combine rafinamentul, eleganta, sobrietatea, dinamismul si alura jucausa intr-un singur accesoriu vestimentar.

Perfecta in combinatie cu un colier statement datorita decolteului in forma de inima, rochia midi este un accesoriu care va transforma petrecerea de Revelion intr-un moment de neuitat.

Descopera noua colectie de rochii pentru Revelion, si asigura-ti un eveniment de vis!

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cele-mai-frumoase-rochii-de-revelion/