dyfashion.ro

Rochii la reducere din catifea si dantela

rochii-la-reducere-din-catifea-si-dantela-1

Rochiile din catifea elegante sau office sunt un must-have al sezonului rece


Luxurianta pe care rochiile cu catifea o inspira este incontestabila. Probabil stii ca, datorita texturii foarte bogate a catifelei, este rochie eleganta cu catifea si dantela imposibil sa porti rochii elegante de catifea in alt sezon decat cel rece. De aceea, trebuie sa profiti de lunile de toamna si iarna pentru a te lasa admirata atunci cand situatia o cere, purtand rochii din catifea office sau de ocazie. De ce sunt un must-have? Pentru ca sunt simplu de purtat, foarte confortabile si imposibil de trecut cu vederea; iar acestea sunt doar cateva dintre principalele lor avantaje.


Unde si cum poti purta rochii elegante cu dantela si catifea?


rochii-la-reducere-din-catifea-si-dantela-2rochii-la-reducere-din-catifea-si-dantela-3

Rochiile elegante din catifea si dantela sunt extrem de versatile. Le poti purta cu succes fie la evenimentele speciale la care esti invitata, precum petreceri de sarbatori, aniversari, nunti sau botezuri, ori intalniri romantice, sau chiar si la birou, daca sunt accesorizate corespunzator. Daca adaugi garderobei tale o rochie eleganta cu catifea si dantela nu trebuie sa te ingrijorezi in privintarochie eleganta cu catifea si dantela faptului ca acestea se dmeodeaza, pentru ca cele doua tetxuri isi mentin popularitatea timp indelungat, fiind elemente iconice in lumea modei.


Rochii la reducere din catifea si dantela pe care le poti comanda acum


rochii-la-reducere-din-catifea-si-dantela-4rochii-la-reducere-din-catifea-si-dantela-5

Miss Grey iti recomanda doua rochii elegante de catifea si dantela superbe, pe care poti sa le porti in sezonul rece. Este vorba despre rochiile Penelope, care impresioneaza, pe de o parte, datorita croielii sale conice ce iti evidentiaza subtil formele feminine si, pe de alta parte,d atorita insertiilor de dantela cusuta cu fir irizant dispuse in forme geometrice menite sa iti subtieze si accentueze talia. Perfecte pentru evenimente speciale sau pentru birou, rochiile din catifea si dantela Penelope sunt disponibile la reducere si le poti comanda chiar acum.

Alege-ti modelul favorit, din aceste rochii la reducere pe care ti le recomandam.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-elegante-cu-catifea-si-dantela-la-reducere/