dyfashion.ro

Rochii scurte din dantela pretioasa

rochie-scurta-din-dantela-pretioasa-1

Rochiile de seara din dantela sunt accesorii iconice pe care trebuie sa le ai


Unul dintre principalele motive pentru care este imposibil sa dai gres cu o rochie de seara din dantela este reprezentat de faptul ca acest textil are o eleganta iconica, ce transcede timpul, fiind in permanenta apreciata de catre toata lumea. Astfel, investitia intr-o rochie de seara din dantela se transforma intr-o investitie de care te poti bucura multi ani de acum incolo. Ideale pentru cele mai deosebite evenimente din viata ta, rochiile de seara din dantela sunt intotdeauna o alegere inteleapta, de care te poti bucura la cele rochie scurta de dantela pretioasa neagramai deosebite ocazii.


Alege rochiile scurte din dantela in detrimentul celor lungi, pentru o versatilitate mai mare


rochie-scurta-din-dantela-pretioasa-2rochie-scurta-din-dantela-pretioasa-3

Rochiile scurte din dantela se potrviesc unei game mult mai variate de evenimente speciale decat cele lungi. Daca vrei sa te bucuri de cat mai multe purtari ale rochitei tale preferate de dantela, alege un model scurt, care sa te avantajeze. In primul rand, o rochie scurta din dantela poate sa fie asortata mult mai facil, cu diferite tipuri de incaltaminte, iti permite o mobilitate mult mai mare si iti confera o alura usor provocatoare. Daca iti doresti sa ai in garderoba un articl vestimentar chic si feminin pe care sa il porti de fiecare data cand ai ocazia, atunci rochiile scurte din dantela sunt cea mai buna optiune.


Rochii elegante din dantela pretioasa marca Miss Grey


Miss Grey iti pune la dispozitie, prin intermediul celor mai recente colectii, modele incantatoare de rochii scurte din dantela pretioasa cu ajutorul carora poti sa stralucesti la evenimentele de sezon. Recomandarea noastra de astazi este rochia eleganta de seara Selin, care este confectionata din dantela pretioasa brodata manual cu fir de paiete. Croita pentru a flata orice tip de silueta, rochia se distinge prin detaliile impecabile si prin calitatea exceptionala, reflectand o eleganta fara precedent. Este disponibila pe rosu, lila sau negru. 

rochie-scurta-din-dantela-pretioasa-4rochie-scurta-din-dantela-pretioasa-5

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/fii-stralucitoare-purtand-rochii-scurte-de-seara-din-dantela-pretioasa/