answear.ro%20

Sugestii de ținute pentru Revelion

Petrecerea de Revelion este considerată cea mai importantă din an, iar ținuta pe care alegi să o porți te reprezintă în totalitate, de aceea trebuie aleasă cu grijă. Indiferent de locul în care are loc petrecerea, cu siguranță îți dorești să arăți nemaipomenit. Doar nu vrei să te prindă anul nou pe picior greșit!

Așadar, ți-am pregătit câteva sugestii de ținute de revelion din care te poți inspira, astfel încât să alegi piesele potrivite pentru silueta ta , dar și pentru locul în care ai plănuit să petreci!

Dacă 2017 te va prinde într-un restaurant cochet, cel mai indicat ar fi să porți pentru o ținută de revelion elegantă și feminină. În funcție de siluetă și stil poți opta pentru o rochie cu umerii goi, una cu detalii din dantelă, sau un model jucăuș cu tulle.

sugestii-de-tinute-pentru-revelion-2sugestii-de-tinute-pentru-revelion-3sugestii-de-tinute-pentru-revelion-4

În cazul în care petrecerea are loc într-un club, ai libertate mai mare în alegerea ținutei și poți opta pentru piese îndrăznețe. Ai de ales dintre  un top cu sclipici combinat cu o pereche de pantaloni evazați, o rochie de revelion mini asortată cu cizme peste genunchi, sau o fustă scurtă combinată cu un top sexy.

sugestii-de-tinute-pentru-revelion-5sugestii-de-tinute-pentru-revelion-6sugestii-de-tinute-pentru-revelion-7

Dacă plănuiești să îți petreci noaptea dintre ani alături de familie și prieteni într-o locație fără pretenții sau acasă, ideal ar fi să apelezi la o ținută în care să te simți în largul tău. Poți purta o rochie tricotată cu cizme peste genunchi, sau pereche de pantaloni skinny cu un cardigan colorat.

sugestii-de-tinute-pentru-revelion-8sugestii-de-tinute-pentru-revelion-9sugestii-de-tinute-pentru-revelion-10

Dacă ți-au plăcut sugestiile pentru ținuta de Revelion, găsești aici cele mai noi produse. Nu uita că indiferent ce o să porți, important este să alegi haine potrivite siluetei tale, în care să te simți confortabil!

Sursa articol;
http://ceimbracazi.ro/2016/12/19/petrecerea-de-revelion-sugestii-de-tinute/