answear.ro%20

Tinute frumoase pentru Revelion

tinuta-revelion-1

Rochii de revelion, tendinte si exemple


Câteva zile ne mai despart de la cea mai așteptată petrecere a sfârșitului de an: Revelionul. Fie că știi deja unde vei petrece această seară, fie că ești încă în căutări, o nouă rochie de ocazie, elegantă și în tendințe este întotdeauna de bun augur.

Petrecerea de sfârșit de an este un prilej binecunoscut pentru etalarea celor mai elegante și sofisticate ținute. E o ocazie minunată de a te întâlni cu prietenii pe care nu i-ai mai văzut de mult, astfel că trebuie să arăți perfect, iar pentru acest lucru trebuie să te pregătești din timp.

Ca să nu rămâi în pană de idei cu câteva zile înainte de marea petrecere, ți-am pregătit o mulțime de exemple de ținute din care să te inspiri. Vino să descoperi cele mai frumoase modele de rochii de ocazie, rochii de seară și ținute elegante pe care le poți purta la petrecerea nopții dintre ani!

Rochii Roșii, pentru un An Nou norocos

 

Roșul este culoarea preferată a multor femei și, de-a lungul timpului, a fost deseori asociată cu diverse practici care aduc noroc. Astfel, la cumpăna dintre ani, rochiile roșii sunt sexi și deosebit de apreciate, culoarea pasiunii fiind extrem de potrivită în ținutele glamour.

Dacă ești invitată la un Revelion exclusivist într-o locație luxoasă, trebuie să fii foarte atentă la ținută, respectând codul vestimentar la cele mai înalte standarde. Iată câteva exemple de rochii care te vor face remarcată:


  tinuta-revelion-2tinuta-revelion-3

Dacă îți dorești o apariție de efect, rochia roșie este cea mai bună opțiune.

Fie că optezi pentru un model cu tulle și dantelă, fie că vrei o rochie de seară simplă și clasică, vei impresiona cu siguranță. Asortează ținuta la o pereche de pantofi stiletto nude și ține accesoriile la minim.


Ținute Roșii pentru un Revelion la Restaurant 

 

Dacă îți vei petrece noaptea dintre ani la restaurant, optează pentru o rochie roșie de seară în care să te simți confortabil și să atragi și o mulțime de priviri în jurul tău în același timp.

Scurtă sau lungă, în funcție de cât de mult crezi că vei sta pe ringul de dans, rochia aleasă poate fi una de ocazie sau pur și simplu o rochie simplă, clasică de seară, din tricot, dantelă sau stofă. Acest lucru va fi determinat, în mare parte, de pretențiile restaurantului în care îți vei petrece noaptea.

tinuta-revelion-4tinuta-revelion-5

 

Rochii de Revelion scurte, pentru femei îndrăznețe

 

Eleganța nu se traduce automat prin rochii lungi, până în pământ. Dacă ești mai scundă, rochia scurtă este alegerea perfectă pentru tine. Pentru această petrecere atât de specială de final de an, alege o rochie de seară cu paiete aurii sau argintii, fiind foarte în vogă în această perioadă a anului.

Din materiale prețioase, create în combinații surprinzătoare care atrag o mulțime de priviri prin design-ul lor deosebit, rochiile scurte pot fi asortate la botine până la gleznă cu platformă sau tocuri cui înalte.

tinuta-revelion-6tinuta-revelion-7


Rochii scurte pentru un Revelion în Club 


Rochiile scurte sunt extrem de potrivite dacă îți propui să dansezi toată noaptea! Acestea nu te vor deranja și astfel vei putea împărți energie pozitivă și dansantă în stânga și-n dreapta. Nu uita să-ți iei o pereche de pantofi comozi la tine, în cazul în care nu vei rezista pe tocuri înalte toată seara.

tinuta-revelion-8tinuta-revelion-9

 

Rochii de Revelion cu paiete, pentru petreceri festive


Strălucitoare și suprinzătoare, rochia de revelion întrunește acele atribute de stil care te ajută să te simți centrul universului la cumpăna dintre ani. Rochiile aurii sau argintii cu paiete sau inserții din tulle și dantelă sunt preferate pentru gale și petreceri grandioase de Revelion, care au loc de obicei în locații sofisticate.

Locațiile sofisticate cer ținute sofisticate! Asigură-te că vei îmbrăca o rochie de Revelion luxoasă, din paiete sau cu inserții prețioase. Cel mai bine optezi pentru o rochie lungă, până-n pământ, pentru un efect spectaculos garantat. Rochiile lungi adaugă lungime și subțiază, pe lângă faptul că sunt foarte feminine și elegante. 

tinuta-revelion-10tinuta-revelion-11

 

Rochii de catifea, trendul Revelionului 


Catifeaua a dominat podiumurile în sezonul rece și supremația ei nu a încetat încă.Dacă îți dorești o rochie simplă, dar cu un efect răsunător, încearcă o rochie de catifea care să-ți accentueze liniile corpului.

Ești adepta rochiei negre clasice? Alege o rochie midi din catifea neagră, cu mânecă lungă sau chiar fără mâneci și decolteu inimă. O adevărată lecție de stil, fie că ești o fire mai conservatoare sau dimpotrivă, mai îndrăzneață.

Dacă îți dorești o rochie colorată, catifeaua este o opțiune și pentru tine: roșie, verde sau bleumarin, rochia din catifea este una dintre cele mai bune opțiuni pentru petrecerile de iarnă, groasă și într-o varietate de culori care acoperă toate gusturile.

tinuta-revelion-12tinuta-revelion-13

Rochii de Revelion cu mânecă lungă, pentru un plus de eleganță


Rochiile cu mânecă lungă au un farmec aparte și sunt des întâlnite la petrecerile de sfârșit de an. Și din rațiuni practice, din cauza frigului puternic, dar și din rațiuni estetice, rochia elegantă cu mânecă lungă accentuează suplețea și feminitatea.

 Fie că îți dorești să ieși în evidență cu o rochie de seară aurie, cu reflexe, fie că îți dorești o rochie midi cu paiete discrete dar elegante, rochia de revelion cu mânecă lungă poate fi o variantă pentru tine.


Dacă plănuiești să-ți petreci Revelionul într-o cabană la munte la restaurant, o rochie cu mânecă lungă se poate dovedi foarte utilă și potrivită cu temperaturile de afară.

tinuta-revelion-14tinuta-revelion-15


Rochii de Revelion cu dantelă care pare să nu se demodeze niciodată


În rândul rochiilor de seară, dantela este un element care se menține pe pozițiile fruntașe. Indiferent pentru ce petrecere te pregătești, nu poți da greș cu o rochie din dantelă.

Dintr-o țesătură deosebită sau o combinație de dantelă cu satin sau voal, optează pentru o rochie din dantelă scurtă sau până la genunchi și pune-ți în valoare linia picioarelor cu o pereche de pantofi cu toc stiletto, într-o culoare contrastantă.

Dacă nu îți place ideea unei rochii cu mânecă, optează pentru un bolero elegant care să te protejeze de frig la 12 noaptea, când toată lumea iese afară să se bucure de artificii!

tinuta-revelion-16tinuta-revelion-17


Ținute de Revelion cu Pantaloni pentru o petrecere nonconformistă 

 

Dacă ești o fire mai nonconformistă și nu vrei să porți rochie la petrecere, am pregătit câteva exemple de ținute elegante care se potrivesc de minune la o petrecere de Revelion și sunt cu pantaloni. Salopetele se potrivesc de minune cu o pereche de tocuri cui în culori metalice.

tinuta-revelion-18tinuta-revelion-19

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-rochii-revelion-2017/