fashiondays.ro

Tinuta extrem de provocatoare si glam

tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-1
Mare parte dintre noi vedem sarbatorile de iarna precum un mare ursulet din plus, pe care l-am strange in brate si nu i-am mai da drumul, caci e dragalas rau si pufos precum o bezea! Daca ai zambit citind aceste randuri inseamna ca te-am prins! Da, esti una dintre noi, cele care adoram Craciunul si am vrea sa ne bucuram de stralucirea si magia sa in fiecare zi.

Pana acum am vorbit foarte mult despre tinute classy sau glam, romantice sau chic, insa nu am adus in discutie faptul ca poti opta pentru o tinuta extrem de provocatoare si glam, all black, chiar daca inspiratia de sezon se prezinta in alte culori.

Astazi imi doresc sa iesim putin din tiparele tinutelor de sezon. As vrea sa iti recomand o tinuta extrem de indrazneata si plina de personalitate. O tinuta perfecta pentru o iesire in club in ajun de Craciun sau pe care o poti purta la o cina cu prietenii. Te anunt ca ceea ce iti voi arata te va lasa masca!

tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-2

Iata recomandarea mea:

Impresionat, nu-i asa? Dar hai sa iti povestesc mai multe despre piesele cu care iti poti construi un astfel de outfit:


Rochie Ana Radu Magical Dream Black


Negru, saten, catifea, inspiratie masculina, extrem de provocator, intens, sexy. Aceste sunt cuvintele prin pot descrie pe scurt acest model de rochie de dama. Inspiratia masculina este evidenta datorita croiului: baza croiului este smokingul masculin, iar daca nu ai avea parte de un design asimetric, petrecut peste silueta, ai putea considera piesa o rochie-sacou.

Croiul asimetric o scoate din tipar si duce rochia la nivel de… piesa de arta. Niciodata nu te-a avantajat mai mult croiul asimetric! Decolteul este unul generos, iar aplicatiile din saten negru contureaza in mod unic silueta. Rochia este realizata din catifea neagra, un material pretentios ce trebuie purtat cu atitudinea potrivita. Am decis, Ana Radu Magical Dream Black este piesa perfecta pentru o famme fatal!


tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-3


Cizme Stylish Attitude Black


Urmatorul pas ar fi alegerea unor cizme potrivite rochiei. Dat fiind faptul ca a treia piesa va aduce cu sine influente military, am optat pentru o pereche de cizme inalte. Completeaza excelent tinuta, caci sunt realizate din piele velur care se aseamana grozav de tare cu catifeaua.

tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-4tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-5


Palton LaDonna Military Lady Black


Ultima piesa aleasa este paltonul cu influente military. Croiul este tip clos, iar farmecul acestuia este oferit de aplicatia din piele ecologica si nasturii gold. Avand cizmele inalte pana la genunchi, vei aparea precum un general al modei, care nu este dispus sa renunte la stil in niciun moment!

Paltonul este suficient de lung incat sa nu lasa sa se intrevada partea asimetrica a rochiei, tinant secret intregul outfit pana la momentul potrivit!

tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-6tinuta-extrem-de-provocatoare-de-sarbatori-7

All I want for Christmas este o tinuta spectaculoasa! Dar tu?

VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE TINUTE DAMA DE LA STARSHINERS, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/all-black-o-tinuta-incredibil-de-provocatoare-pentru-sarbatori-cu-atitudine/