dyfashion.ro

Doua tinute pentru party-ul de Craciun

tinuta-pentru-petrecerea-de-craciun-1Trebuie sa recunosc ca in ultimele zile numai despre petreceri am vorbit! Am impodobit birouri, am inceput sa trimit vederi specifice sezonului si sa imi trec in agenda petrecerile de Craciun la care voi participa in acest an, cea mai importanta fiind desigur petrecerea pe care o voi planifica la mine acasa.

Cu toate acestea, desi sunt obisnuita sa las toate detaliile pe ultima suta de metri, de data aceasta am inceput pregatirile din timp si am inceput cu… tinutele pentru aceste seri deosebite!

In acest moment, intrebarea care imi pune imaginatia pe jar suna cam asa: classy sau romantic? Pentru ce stil sa optez in anul acesta?

Pentru ca nu m-am hotarat, as avea nevoie de ajutorul tau. Am ales doua tinute, insa nu pot alege singura, deoarece le ador pe amandoua. Ambele m-au fermecat cu a lor eleganta, insa pentru a putea alege am sa te rog sa ma ajuti cu votul tau.

Iata optiunile mele:

tinuta-pentru-petrecerea-de-craciun-2tinuta-pentru-petrecerea-de-craciun-3

Si ca sa iti fac alegerea mai grea, lasa-ma sa iti spun cum m-a fermecat fiecare piesa in parte:

Rochie PrettyGirl Virtuous Red

Ce m-a fascinat la aceasta rochie este faptul ca are un croi ultra classy! Fiecare miscare realizata, fiecare pas sau fiecare gest facut atunci cand porti aceasta rochie aduce cu sine o eleganta extrem de rafinata. Ca sa merg dincolo de alura sofisticata pe care o ofera aparitiei, am ramas impresionata de manecile tip clopot care contrasteaza perfect cu rochia care propune un croi mulat. Aceste maneci ofera fluiditate miscarilor si un touch elegant smuls parca din alte timpuri.

Daca nu iti era de ajuns combinatia irezistibila dintre croiul stil creion si manecile-clopot, iata ca umerii sunt dezgoliti si expusi privirilor admirative in cel mai sexy mod. Aceasta rochie are toate atuurile pentru a fi declarata cea mai classy rochie pe care o poti purta la un party de Craciun!

Cu toate acestea si cea de-a doua optiune iti fura ochii…

tinuta-pentru-petrecerea-de-craciun-4

Rochie StarShinerS Theo Rose Sparkle DarkBlue

Cele doua optiuni sunt precum apa si focul: situate la poluri opuse, insa la fel de irezistibile! Stilul este o stare de spirit transpusa prin vestimentatie, iar in acest moment pot spune ca starea mea de spirit este extrem de confuza! Mai sus am prezentat o rochie extrem de sexy si provocatoare, potrivita pentru o femeie fatala si m-am lasat fermecata de unicitatea croiului sau. Cu toate acestea, am gasit si o rochie potrivita pentru un suflet romantic, rochie ce m-a fermecat si ea!

Are un croi deosebit, transmitand farmec, puritate si eleganta desavarsita. Exceptionala este asocierea materialelor: in partea superioara avem tricot cu aplicatii din paiete, iar in partea inferioara avem voal. Pare o asociere imposibila, insa iata ca rezultatul este uimitor! Croiul te duce cu gandul la rochia baby doll, aici avand un decolteu in V deloc adanc si maneca 3/4. Partea inferioara este senzationala: valul incepe chiar deasupra taliei, unde o fundita puncteaza imbinarea celor doua materiale.

Intotdeauna am considerat ca albastrul este o culoare regala si extrem de feminina, iar aceasta rochie m-a hipnotizat prin alura sa romantica, specifica unei Juliete!

tinuta-pentru-petrecerea-de-craciun-5tinuta-pentru-petrecerea-de-craciun-6

Draga mea prietena, am nevoie de ajutorul tau. Tu pentru ce ai opta: classy sau romantic?

VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE TINUTE ELEGANTE PENTRU FEMEI, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/classy-sau-romantic-ce-look-vei-alege-pentru-party-ul-de-craciun/