answear.ro%20

Tinute de Revelion si Christmas Party

Luna decembrie are ceva magic si ne determina in fiecare an sa fim mai darnici, sa oferim celor dragi mai multe cadouri dar parca si noi ne dorim sa fim rasfatate. Cel mai reusit cadou in aceasta perioada sunt hainele. Nu poti da gres cu ele. Fiecare dintre noi ne dorim sa purtam ceva frumos si nou in noaptea dintre ani, iar la petrecerea de Craciun tot rochia este vedeta. Si cum sa nu alegi o rochie cand ai certitudinea ca vei primi o rochie de calitate, croita in atelierele StarShinerS cu cea mai mare atentie la detalii? Odata cu lansatea colectiei de sarbatori StarShinerS cele mai apreciate rochii au fost rochiile cu paiete, rochiile din catifea si rochiile din dantela, urmate indeaproape salopetele din catifea.

Prietena noastra Iulia Andrei in urma vizitei in ShowRoomul StarShinerS si-a ales rochia pentru petrecerea de Revelion si anume o rochie StarShinerS cu paiete, neagra care i-a venit superb si a prezentat-o intr-o maniera eleganta si seducatoare. Asa cum ne ghideaza in clipul de prezentare de mai jos, cele mai frumoase accesorii pentru o rochie de ocazie sunt: posetele plic si bijuteriile statement.

Fii cea mai frumoasa in seara dintre ani! Rochii de Revelion vezi aici



Este foarte important atunci cand iti alegi rochia sa iti alegi un model care sa te avantajeze. Rochiile din paiete mulate sunt perfecte chiar si pentru persoanele cu forme singura cerinta majora este sa alegi o rocchie cu maneci 3/4 sau cu maneci lungi in acest caz. Astfel obtii un touch elegant.

Ai grija si la rochiile din catifea pe care le alegi pentru ca catifeaua poate fi de calitatea sau de o calitate mai slaba iar acest lucru se vede si se simte. StarShinerS a lansat in colectia de sarbatori cele mai frumoase modele de rochii realizate din materiale de calitate excelenta astfel incat tu sa ai o tinuta de nota 10 atunci cand o porti!





Pregateste-te de Craciun cu cele mai frumoase tinute de party, vezi aici

Sursa: 
http://starsblog.ro/tinute-de-revelion-si-christmas-party-de-la-starshiners/