dyfashion.ro

Tinute sexy pentru sarbatori cu stil

tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-1
Se apropie zilele de leneveala… da, acele zile pe care le asteptam cu foarte multa nerabdare! Sunt acele zile in care stam in pat, acoperite de o paturica pufoasa si savuram imaginea bradului impodobit cu atat de mult drag. Cu toate ca avem parte de cateva zile de leneveala in care putem parcurge cartile sau revistele pe care le-am adunat pe noptiera, tinuta noastra nu trebuie sa fie nicidecum lipsita de farmec.

Ideea articolului mi-a venit dupa ce am vizualizat clipul de mai jos realizat de Dita von Teese, prin care intr-un mod extrem de haios si, totodata, fascinant ne sugereaza moduri prin care sa fim seducatoare chiar si atunci cand facem cele mai banale lucru. Te invit sa te amuzi urmarind video-ul de mai jos:



Tocmai pentru ca meritam sa ne rasfatam mintea si corpul iti propun cateva tinute piese sexy pe care le poti aborda pentru a lenevi cu stil:

Halatul de casa


Este unul dintre cele mai apreciate piese atunci cand vine vorba de comoditate in propria casa. Acum, stiu ca iti plac acele halate calduroase cu inimioare albastre pe ele care iti tin cald atunci cand racesti sau bei cafeaua pe balcon, insa e timpul sa renunti la acel item si sa iti indrepti atentia spre ceva mai sexy!

Iti recomand sa incluzi in garderoba un halat din saten satin sau matase, caci este o piesa care iti va oferi o doza de feminitate chiar si atunci cand esti inca ciufulita… Daca vrei ceva mai dramatic, iata un halat din voal cu aplicatii din blanita. Cu siguranta recunosti modelul, caci divele de la Hollywood l-au promovat extrem de mult, mai aples prin anii `50. Intinde-te pe canapea, ia-ti revista VOGUE intre palme si relaxeaza-te precum o diva. Cu stil!

tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-2tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-3

 

Camasa de noapte


Acum, ajungem si la clasica night gown (camasa de noapte). E timpul sa alegi camasi de noapte cat mai feminine din saten cu aplicatii din dantela. Sunt un must-have pentru orice femeie, asadar daca inca nu ai una in garderoba scrie Mosului sa iti aduca una cat mai sexy!

Iti recomand modelele cu bretele, caci sunt extrem de lejere si le poti completa cu un halat satinat in caz ca iti este racoare. Poti alege modele cu decolteu in V sau cupe dantelate, caci sunt extrem de comode si usor de purtat. Poti opta pentru o camasa lunga sau una scurta, in functie de preferinta. Indiferent de alegere, incearca sa alegi culori cat mai feminine si senzuale precum rosul, negrul, albastru si rozul!

tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-4tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-5


CAMASI DE NOAPTE PENTRU FEMEI , OFERTA COMPLETA AICI
 

Pijamaua de dama din 2 piese


In ultimii ani au inceput sa fie apreciate pijamalele de dama din 2 piese: top si pantalon scurt. Sunt o combinatie extrem de apetisanta si lejera. Ai de ales intre piese satinate, piese realizate din bumbac sau o combinatie dintre cele doua. In materie de top, din nou, ai de ales intre mai multe variante: un top scurt de genul unei bustiere,  unul sub forma unui maiou clasi sau un top tip babydoll.

Insertiile din dantela sunt preferate mele, caci aduc o nota extrem de feminina si delicata tinutei, iar atingerea dantelei poate genera reactii in lant greu de tinut sub control… Alege sa iti tentezi partenerul cu o astfel de pijama!

tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-6tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-7

PIJAMALE DAMA, OFERTA COMPLETA AICI

Body de dama


O alta varianta extrem de sexy este body-ul sau pijamaua tip salopeta. Poti sa o numesti cum doresti, caci ambele ai la baza acelasi design extrem de sexy! Volanase, dantela, voal, satin: doar cateva dintre materialele pentru care poti opta. Acete salopete sunt de fapt rezultatul imbinarii dintre cele doua elemente prezentate mai sus- top si pantalon scurt- iar rezultatul este unul seducator! Marea majoritate a modelelor iti pun in evidenta linia talieiprin insertia unui elastic sau a unui snur care separa cele doua zone.

Este o piesa ce iti asigura un confort rafinat, care iti contureaza un look cosy-chic pe care il poti afisa chiar si in cazul celor mai neasteptate vizite

tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-8tinute-sexy-pentru-sarbatori-cu-stil-9

BODY-URI SEXY, OFERTA COMPLETA AICI

Spune-mi ce piesa ti se potriveste cel mai bine? Cum te imaginezi ca arati ca diva sexy la tine pe canapea?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/tinute-sexy-pentru-zile-de-leneveala-de-sarbatori-levenesti-cu-stil/