dyfashion.ro

Botine femei | oferte online

botine-femei-din-oferta-ecco-1

Botine elegante dama (Maro)

 

Incaltaminte femei
Botine business dama, confectionate din piele supla, captusite cu piele moale, ce absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural. Tehnologia impresionanta cu care sunt create aceste botine, ofera un confort remarcabil pe toata durata a purtarii. Tocul de 75mm, imbracat in piele,ofera un aspect elegant desavarsit, iar shank-ul anatomic din PU, ofera confort si stabilitate. Astfel botinele ECCO Shape 75 sunt alegerea perfecta pentru orice femeie.




botine-femei-din-oferta-ecco-2

Botine elegante dama cu bareta (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine elegante dama confectionate din piele, prevazute cu trei barete ofera un aspect contemporan. Detaliile unice si simple ofera un design deosebit. Captuseala si brantul asigura un climat optim in interior si o amortizare exceptionala la fiecare pas. Construit pe un shank anatomic PU confera o senzatie mai usoara pe tot parcursul zilei. Tocul este de 55 de mm iar talpa direct injectata din PU ofera flexibilitate, confort si durabilitate.

BOTINE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI


botine-femei-din-oferta-ecco-3

Botine elegante dama cu franjuri (Maro)

 

Incaltaminte femei
Botine dama elegante cu franjuri, confectionate din piele nubuck cu un design scandinav. Pe lateral sunt prevazute cu un fermuar pentru o incaltare rapida si usoara. Detaliile unice combinate cu tehnologia ECCO premium ofera o silueta perfecta. Talpa direct injectata, prevazuta cu shank anatomic din PU pe ambele parti asigura confort pe toata durata purtarii. Tocul de 55 mm este usor, confortabil si rezistent la uzura.




botine-femei-din-oferta-ecco-4

Botine elegante dama (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine elegante de dama, Chelsea style, confectionate din piele nubuck. Designul ce imita piele de piton ofera un aspect rafinat, iar brantul ce se muleaza dupa forma piciorului ofera un confort sporit. Construite pe un Shank anatomic pastreaza piciorul intr-o pozitie optima, iar scobitura de la nivelul calcaiului ofera un plus de stabilitate si confort. Tocul de 75 mm din PU, invelit in piele asigura un look sofisticat aparte.Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila. Prevazute cu elastic pe lateral pentru o incaltare usoara si rapida. Botinele ECCO Shape 75 sunt alegerea perfecta atat pentru mamici cit si pentru femei de afaceri.



botine-femei-din-oferta-ecco-5

Botine elegante dama Plateau (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine elegante de dama, confectionate din piele nubuck. Captuseala din piele absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural, iar brantul turnat dupa forma piciorului amortizeaza socurile. Tehnologia impresionanta cu care sunt create aceste botine ofera un confort remarcabil pe intreaga durata a purtarii. Tocul de 55 mm, imbracat in piele este creat cu o scobitura la nivelul calcaiului pentru un sprijin suplimentar. Talpa din PU este usoara, flexibila si rezistanta la uzura. Detaliate cu cureslusa cu catarama pentru un aspect contemporan clasic si elegant, botinele ECCO Shape 55 Plateau sunt ideale atat pentru zilele aglomerate ale sapatamanii cat si pentru zilele lejere de weekend.



botine-femei-din-oferta-ecco-6

Botine elegante dama (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine business femei, confectionate din piele premium, in stil scandinav clasic si elegant. Captusite cu piele supla ce lasa piciorul sa respire in mod natural, creaza o senzatie placuta si moale la atingere. Brantul ce se muleaza dupa forma piciorului ofera un plus de confort, iar shank-ul anatomic si scobitura de la nivelul calcaiului pastreaza piciorul intr-o pozitie optima, oferindu-i un sprijin sporit. Prevazute cu fermoar si catrama pentru un stil rafinat si aparte.

BOTINE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI


botine-femei-din-oferta-ecco-7

Botine casual dama Felicia (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine casual dama, cu toc de 35mm confectionate din piele neteda, cu design feminin clasic. Prevazute cu sistem de fixare cu fermoar pentru o incaltare usoara si rapida.Captuseala din material textil moale ofera un plus de confort, iar brantul detasabil acoperit cu pasla si ECFS, permite recircularea aerului lasand piciorul sa respire in mod natural. Shank-ul special conceput asigura stabilitate crescuta, iar talpa direct injectata din PU este usoara cu caracteristici de absorbtie a socurilor.




botine-femei-din-oferta-ecco-8

Botine elegante dama cu cristale (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine business dama ECCO Shape 55, confectionate din piele nubuck, detaliate cu cureluse si cristale, pentru un aspect modern aparte. Brantul special construit se muleaza dupa forma piciorului oferind un plus de confort. Shankul din PU ofera sustinere, iar talpa direct injectata din PU asigura confort indelungat. Tocul de 55 mm invelit in piele adauga un aspect feminin rafinat.




botine-femei-din-oferta-ecco-9

Botine casual femei Bella Wedge (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine casual femei, cu platforma 65mm, confectionate din piele, in stil clasic contemporan. Prevazute cu sistem de inchidere cu fermoar pe lateral, pentru o incaltare usoara si rapida. Captuseala din material textil este moale si placuta la atingere oferind un plus de confort si un climat optim. Talpa usoara si flexibila din PU dispune de striatii pentru o aderenta excelenta, iar tocul de 65mm ofera un aspect feminin si elegant.




botine-femei-din-oferta-ecco-10

Botine business femei (Warm Grey)

 

Incaltaminte femei
Botine business femei confectionate din piele premium, in stil scandinav clasic si elegant. Captusite cu piele supla ce lasa piciorul sa respire in mod natural, creaza o senzatie placuta si moale la atingere. Brantul ce se muleaza dupa forma piciorului ofera un plus de confort, iar shank-ul anatomic si scobitura de la nivelul calcaiului pastreaza piciorul intr-o pozitie optima, oferindu-i un sprijin sporit. Prevazute cu fermoar si catrama pentru un stil rafinat si aparte.

BOTINE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE VEZI AICI


botine-femei-din-oferta-ecco-11

Botine casual dama  (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine sofisticate confectionate din piele neteda semi lucioasa. Captuseala din textil amortizeaza si pastreaza un mediu optim in interior. Brantul din piele ECCO Comfort Fibre System™ cu PORON® absoarbe umezeala si iti mentine picioarele uscate. Talpa din PU, prevazut cu un toc de 75 mm, ofera stabilitate si confort la fiecare pas. Botine confortabile si moderne portivite pentru orice tinuta.




botine-femei-din-oferta-ecco-12

Botine elegante dama (Negre)

 

Incaltaminte femei
Botine dama elegante, confectionate din piele de vitel, prevazute cu un toc de 75 mm, confortabili si eleganti. Shank-ul cu forma anatomic din PU, asigura confort intreaga zi. Brantul din piele amortizeaza si ofera suport la fiecare pas. Botine in stil Scandinav, ce imbina confortul si eleganta.