dyfashion.ro

Cardigane asimetrice pentru tinute chic

cardigane-asimetrice-pentru-tinute-chic-1

Alege cardigane asimetrice de dama si obtine tinute chic


Cardiganele de dama asimetrice sunt poate cea mai incantatoare alegere pe care o putem face pentru astfel de articole vestimentare. Fiind simple si versatile, le putem accesoriza intr-o multime de moduri, insa trebuie sa tinem cont de cateva reguli de baza pentru a avea aparitii de succes: spre exemplu, un cardigan asimetric de dama niciodata nu va fi accesorizat cu articole vestimentare largi, oversized. Asta pentru ca ne dorim in primul rand sa pastram punctul focal al imaginii noastre concentrat pe cardgianul de dama, si pentru ca vrem sa avem o aparitie chic, si nu una care sa nu ne avantajeze si care sa conduca la impresia unui aspect neingrijit. Cardiganele de dama asimetrice sunt, in general, largi, de aceea le vom asorta cu pantaloni skinny, cu topuri sau bluze mulate, pentru a evita supraincarcarea tinutelor noastre. Cardiganele asimetrice de dama pot sa fie purtate atat in cadrul tinutelor office, cat si in cadrul celor casual-chic, iar totul depinde de creativitatea ta in materie de alegere a accesoriilor. 

Poarta cardigane de dama in culori neutre si bucura-te de o versatilitate mai mare


cardigane-asimetrice-pentru-tinute-chic-2cardigane-asimetrice-pentru-tinute-chic-3

Alegerea cardiganelor de dama in functie de culoare este un aspect esential de care trebuie sa tinemcardigan de dama gri cont atunci cand selectam astfel de aerticole vestimentare. Sfatul nostru este sa optezi intotdeauna pentru cardigane de dama in culori neutre, precum tonuri de bej, alb, ivoire, gri ori negru si derivatele acestora. Asta pentru ca in mod sigur iti vei dori ca una dintre calitatile principale ale cardiganului tau de dama sa fie versatilitatea, iar culoarea acestuia denota in proportii de 80% nivelul sau de versatilitate. 

Cardigane la reducere by Miss Grey

 

Miss Grey iti recomanda cardiganele de dama la reducere Jovana, care se fac remarcate datorita deisgn-ului lor asimetric si insertiilor de paiete de la nivelul texturii confortabile din care sunt confectionate. Disponibil in tonuri de gri si negru, cardiganul de dama Jovana poate sa fie purtat in combinatie cu fuste sau jeansi, cu cizme peste genunchi ori cu botine si ghete trendy, la care poti sa adaugi o palarie feminina; totul depinde de imaginatia si increderea ta. 

cardigane-asimetrice-pentru-tinute-chic-4cardigane-asimetrice-pentru-tinute-chic-5

Descopera cardiganele de dama Miss Grey, si alege-t modelul favorit pentru cele mai trendy si feminine tinute de toamna-iarna.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cardiganele-de-dama-accesorii-obligatorii-pentru-anotimpul-rece/