dyfashion.ro

Doua modele clasice de paltoane femei

doua-modele-clasice-de-paltoane-femei-1
Care crezi ca e piesa vestimentara favorita in sezonul rece? Iti dau cateva indicii: e un obiect vestimentar gros, lung pana la genunchi, captusit, ce se poarta iarna peste celelalte haine. Exact! Paltoanele de dama sunt nelipsite din garderoba de iarna!

O multitudine de modele, croiuri si culori, fiind perfecte pentru orice tip de silueta si stil vestimentar. Modelul cambrat sau cu cordon in talie ajuta la definirea liniei taliei, detaliile in zona umerilor dau structura acestora, iar faldurile in zona soldurilor si coapselor dau volum partii de jos a siluetei.
Te poti juca cu usurinta cu croiul acestui obiect vestimentar pentru a-ti echilibra corpul si a-l aduce cat mai aproape de cel considerat ideal – clepsidra.

Astazi vreau sa iti propun doua modele clasice: unul elegant, iar un altul cu un aer usor boem.


1.Palton S025001 Cream


Modelul cu cordon in talie si guler sal, intr-o nuanta neutra se numara printre cele mai populare si e cu siguranta o investitie pe termen lung, datorita croiului clasic. Extrem de versatil, poate fi integrat cu usurinta in orice combinatie de culori si adaptat oricarui stil vestimentar.

Acest palton ma duce cu gandul la un mix intre simplitate si eleganta. Se potriveste manusa unei femei rafinate si cu mult bun gust. Purtand acest obiect vestimentar, vei atrage negresit atentia celor din jur intr-o maniera pozitiva!

doua-modele-clasice-de-paltoane-femei-2doua-modele-clasice-de-paltoane-femei-3

2.Palton LaDonna Fabulous Winter Burgundy


Modelul ce urmareste linia corpului, cu un singur rand de nasturi si broderie in zona gulerului si a buzunarelor, are un aer usor boem. Poate fi integrat cu usurinta in tinute casual, iar datorita detaliilor si culorii cu siguranta nu vei trece neobservata.

Acest palton e tineresc si jucaus. Se potriveste unei femei copilaroase si plina de viata. Te regasesti in descrierea facuta? Atunci acesta e paltonul potrivit pentru tine! Hainele pe care le purtam vorbesc despre noi, despre personalitatea noastra. Alege intelept modelul ce te reprezinta!

doua-modele-clasice-de-paltoane-femei-4doua-modele-clasice-de-paltoane-femei-5

Tu ce alegi: feminitatea rafinata sau tineretea plina de viata?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/paltonul-un-must-have-in-garderoba-de-iarna/