fashiondays.ro

Cizme pentru un look feminin si sexy

cizme-pentru-un-look-feminin-si-sexy-1

Trend alert: cizmele peste genunchi!


Cizmele peste genunchi sunt printre cele mai sexy incaltari pe care o femeie le are in garderoba. Asta daca stii sa le porti cu stil, evitand sa duci tinuta intr-o zona vulgara. Ce trebuie sa ai in vedere cand alegi sa porti aceste incaltari? Cizmele peste genunchi sunt o piesa statement, in consecinta trateaza-le ca atare!

Ca orice piesa statement e important ca ele sa ramana centrul de interes al tinutei, restul pieselor vestimentare avand doar rolul de a completa armonios tinuta. Nu ai cum sa dai gres, daca tii cont de un singur sfat: pastreaza tinuta cat mai simpla!

Ce iti trece prin minte cand vezi o femeie ce poarta cizme peste genunchi? Pe mine ma trimit cu gandul la senzualitate. Purtate atat cu rochii sau fuste scurte, fuste plisate pana la jumatatea gambei sau pantaloni culottes, cat si in combinatie cu blugi skinny si un pulover oversized iti vor da un look feminin si sexy.

cizme-pentru-un-look-feminin-si-sexy-2cizme-pentru-un-look-feminin-si-sexy-3

Ador genul acesta de cizme si tocmai ce mi-a venit in minte urmatoarea ocazie la care le vei putea purta. Pentru ca se apropie weekend-ul si ma gandesc ca vei iesi cu fetele sa beti un cocktail impreuna, ti-am pregatit o tinuta.

Cizme Top Secret S024689 Grey


Cizmele peste genunchi cu franjuri sunt un model cu totul aparte. Franjurile ne duc, de regula, cu gandul la stilul boho-chic. Insa, am o veste buna pentru tine! Daca stii sa le combini corect franjurile pot fi integrate cu usurinta si intr-o tinuta eleganta. Cool, dinamice si energice, franjurile dau un aer tineresc unei tinute elegante.

cizme-pentru-un-look-feminin-si-sexy-4cizme-pentru-un-look-feminin-si-sexy-5

Rochie Top Secret Simple Taste Blue


Acest model de rochie, cu un croi simplu si clasic, pune frumos in evidenta silueta. E tot ce ai nevoie pentru a-ti evidentia formele feminine! Iar culoarea e wooow! O nuanta delicata de bleu ce ma duce cu gandul la cerul senin de vara si apa cristalina a marii. Desi simplista la o prima vedere, rochia e de efect datorita culorii, iar combinatia bleu cu gri e una mai mult decat reusita.

rochii-dama-online1rochii-dama-online2

Geanta Din Piele Naturala Determination Rosa


Ai grija sa nu exagerezi cu accesoriile! O bratara lata argintie si niste cercei ce sa nu depaseasca lobul urechii sunt mai mult decat suficienti. Si, bineinteles, o poseta in stilul celor create de Chanel pentru a completa tinuta. Poti opta tot pentru o culoare pudrata, putin mai calda, un roz care sa aduca o tusa fina tinutei. Iti recomand modelul Geanta Din Piele Naturala Determination Rosa. Te asigur va vei obtine un look ultrafeminin si vei atrage toate privirile!

accesorii-femei-genti1accesorii-femei-genti2

Ce zici? Vei indrazni sa integrezi cizmele peste genunchi cu franjuri intr-o tinuta eleganta?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-cizmele-peste-genunchi/