dyfashion.ro

Dresurile de dama – colorate sau sexy?

dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-1

Dresurile de dama – un look colorat sau unul provocator?

 

De diferite culori, cu sau fara imprimeuri, avand diferite texturi si grosimi, dresurile de dama sunt accesoriul menit sa dea un plus oricarei tinute. Atentie! Alegerea dresului nepotrivit poate strica chiar si cel mai reusit outfit.

Dresurile de dama pot fi cel mai bun aliat al tau. Stii de ce? Cu ajutorul lor poti duce tinuta intr-o zona clasica, creativa sau chiar sexy.


Dresuri de dama colorate

 

Dresurile albastru inchis Dres Dama Kunert Diamond Look DarkBlue, mov pruna Dres Dama Kunert Velvet Touch Burgundy, gri, antracit si maro sunt un must have in garderoba ta! Stii de ce? Pentru ca in cel scurt timp le vor inlocui pe cele negre.

dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-2dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-3

Integreaza-le in tinute monocrome, cu nuante ale aceleiasi culori. Poarta dresul albastru inchis Dres Dama Kunert Diamond Look DarkBlue cu rochia gri albastrui Rochie StarShinerS Sweet Addiction Grey la o cafea cu prietenii, intr-o dupa-amiaza de weekend. Opteaza pentru o tinuta all black de mers la birou, cu o rochie neagra Rochie Fofy Lady Style Black si lasa dresurile mov pruna Dres Dama Kunert Velvet Touch Burgundy sa fie pata de culoare. Alege fuste si rochii cu imprimeuri si dresuri intr-una dintre culorile continute de imprimeu. Dresurile alese vor da un aer aparte tinutelor tale!

dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-4dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-5

Pont: Piciorul va parea mai lung daca culoarea dresului vine in prelungirea incaltamintei sau a fustei/rochiei, avand o culoare cat mai apropiata de acestea.


Dresuri de dama cu imprimeuri senzuale

 

Dresurile cu buline Dres Dama Kunert Sensual Dots Black si cele cu dunga in spate Dres Dama Magic Legs Black aduc o nota de senzualitate, fara a fi vulgare, daca sunt purtate intr-o tinuta decenta, fara decolteu adanc, fusta scurta sau cu tocuri prea inalte. Alaturi de o rochie eleganta ce iti urmeaza linia corpului, cu pantofi stiletto cu toc mediu, sunt senzuali.

dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-6dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-7

Modelul tip portjartier Dres Dama Kunert Golden Eye Black, extrem de sexy, ti-l recomand pentru serile petrecute cu iubitul tau.

dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-8dresurile-de-dama-colorate-sau-sexy-9

Tie care ti se potrivesc? Dresurile colorate sau cele cu imprimeuri senzuale?

VEZI AICI OFERTA COMPLETA DE DRESURI FEMEI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/dresurile-de-dama-un-look-colorat-sau-unul-provocator/